Transformă-te în Samantha Jones!

De aventura, barbati, femei, lectii, Samantha Jones, sex, sex and the city, pe

Christina Saunders, o femeie obişnuită din Anglia, îşi trăieşte cele 15 minute de faimă, pentru că în ultimii 10 ani a făcut sex cu o mie de bărbaţi. Ce a inspirat-o să…
… îşi îmbogăţească în acest fel experienţa sexuală? Personajul Samantha Jones, sarea şi piperul serialului , Sex and The City.

Christina îşi aminteşte cum a vizionat mai multe episoade într-o perioadă în care era răcită şi s-a simţit atrasă de Samantha, femeia fatală, cu un număr impresionant de parteneri sexuali şi zero prejudecăţi. Şi-a dorit să fie la fel de încrezătoare ca Samantha, aşa că şi-a propus să-şi condimenteze viaţa cu aventuri sexuale, care să-i aducă un palmares de o mie de bărbaţi, în 10 ani.

Acum că şi-a atins scopul, se declară bătrână şi obosită la vârsta de 30 de ani, abia când majoritatea femeilor încep să îşi atingă apogeul sexual. În prezent, Christina este în căutarea sufletului pereche şi se teme ca nu cumva el să se fi ascuns bine, bine din cauza competiţiei pe care a avut-o în ultimul deceniu.

Titlul articolului nu te îmbie să atingi şi tu un asemenea număr de parteneri sexuali. Reacţiile în presă au fost mai degrabă dezaprobatoare. Tânăra britanică a înţeles greşit personajul creionat în Sex and The City, alegând să folosească sexul ocazional pentru a se valida ca om.

Ce bine ar fi dacă toate doamnele şi domnişoarele ar poseda acea încredere şi exuberanţă sexuală a Samanthei, dar sexul făcut cu cât mai mulţi bărbaţi nu te transformă într-o veritabilă Samantha Jones!

Iată ce lecţii ai de învăţat despre dragoste şi sex de la celebrul personaj, Samantha Jones, pentru ca şi tu să devii o femeie împlinită, şi nu doar în plan sexual.

Deşi Carrie este scriitoarea în serial, recunosc că replicile Samanthei sunt cele care îmi merg la suflet, pentru că întrec convenţionalul, fără să cadă în prost-gust.

Replica mea preferată, care nu întâmplător, conţine şi o lecţie vitală despre reprezentanţii sexului opus este următoarea: „Bărbaţii sunt de două feluri: cei care ţi-o trag şi cei care te ţin de mână… iar primii nu fac doi bani!”

Culmea este că Samantha, rosteşte această replică pe când era răcită. Pe timp de boală, ea îşi dă seama, spre deosebire de Christina, că aventurile pasagere nu-i oferă atâtea satisfacţii pe câte i-ar oferi un iubit stabil, care să fie mereu alături de ea. Schimbarea de optică intervine atunci când încearcă, fără succes, să-l convingă pe unul dintre bărbaţii cu care se culcase recent să vină la ea să-i repare draperiile. Deşi până la sfârşitul episodului redevine acea femeie independentă care face deliciul scenariului, aflăm că până şi Samantha are puţin din Charlotte în ea.

Ce mai poţi învăţa de la Samantha Jones? Să nu pui sexului etichete, precum cuvântul „normal”. Ea preferă să experimenteze pentru a descoperi ce anume o satisface, decât să plece urechea la ce se cuvine. De aceea o suprindem în serial cu un bărbat de vârsta a treia, cu un cuplu de homosexuali şi alături de o altă femeie. Nu trebuie să reproduci şi tu astfel de experimente, dacă nu te tentează, dar, pentru a te cunoaşte din punct de vedere sexual şi pentru a-ţi forma propriile preferinţe, mai bine ai face ceea ce simţi, decât ceea ce se aşteaptă cei din jurul tău să faci.

De la ea poţi învăţa să spui ceea ce gândeşti, fără reţineri, chiar dacă e vorba de gustul neplăcut al celui căruia îi faci sex oral. Samantha nu se teme să spună ce îi place şi ce nu în pat, lucru indispensabil unei vieţi sexuale satisfăcătoare.

Mă amuză şi acum replica ei, rostită unui bărbat care crede că îi este foarte uşor unei femei să facă sex oral: „Voi, bărbaţii, habar n-aveţi cu ce ne confruntăm noi acolo, jos- poziţionarea dinţilor, stresul fălcilor, reflexul faringian, toate acestea în timp ce ne mişcăm de sus în jos. Dragă, nu i se spune job (blow job n.r.) fără un motiv!”

Samantha Jones este o femeie care înfruntă stereotipurile: nu vrea să se căsătorească, îl iartă pe cel care a înşelat-o şi întră într-o relaţie cu un bărbat mai tânăr. Uneori trebuie să iei astfel de riscuri pentru a fi cu un pas mai aproape de fericire sau măcar pentru a simţi că trăieşti.

Tot ea recunoşte că se pune pe sine pe primul loc şi spune într-o replică de o sinceritate admirabilă: „O să zic singurul lucru pe care nu se cuvine să îl zic: te iubesc, dar mă iubesc pe mine mai mult. Am o relaţie cu mine însămi de 49 de ani şi ea este cea căreia trebuie să mă dedic acum.” Nu te lăsa cuprinsă de remuşcări, dacă nu îl pui pe bărbatul de lângă tine pe primul loc. Din când în când tu trebuie să fii în lista priorităţilor tale! În fond, dacă nu te iubeşti şi nu te apreciezi în primul rând pe tine, nu vei putea oferi aceste lucruri celorlalţi.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!