Cum se simt femeile când iubitul se masturbează

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:52

Ce simt femeile când iubitul lor se masturbează? Gelozie, curiozitate, excitaţie, extaz… chiar orgasm! Despre toate astea şi mai multe…

… află din rândurile de mai jos!

Masturbarea – mai bună decât sexul?

La fel ca şi femeile, bărbaţii simt diferit orgasmul în timpul masturbării şi în timpul sexului cu partenera. Mai exact, în urma masturbării bărbaţii au orgasm cu mai puţin efort fizic şi mai bine localizat (senzaţia e intensă doar în jurul zonei intime). În urma unei partide de sex însă, orgasmul vine după o excitare complexă, efort fizic şi o stare de excitaţie nu doar în zona intimă.

Între agonie şi extaz…

Pe bună dreptate te-ai putea gândi că preferă masturbarea decât sexul cu tine, pentru că este mai la îndemână. Chiar ajungi să fii geloasă pe momentul lui solitar de glorie în timp ce te gândeşti ce jocuri erotice să mai încerci, cum să mai diversifici poziţiile sexuale. Unele femei sunt chiar deprimate din cauza asta, totuşi mai mult din vina lor, pentru că se grăbesc să interpreteze greşit în loc să asculte adevărul.

Care adevăr? Dacă cumva te-ai intrigat crezând că bărbaţii preferă masturbarea în detrimentul sexului cu o femeie, explicaţia liniştitoare vine tot de la ei: când vor să se relaxeze sau să scape de tensiunea sexuală acumulată şi partida de sex nu este, din diverse motive, la îndemână, atunci aleg masturbarea. Este un act mecanic, rapid, organic şi care nu are legătură cu relaţia de cuplu. În schimb sexul le aduce mult mai multă excitaţie şi satisfacţie, emoţională şi fizică.

… până la orgasm!

Pentru că masturbarea înseamnă şi orgasm. Orgasm simultan chiar! Mai exact, masturbarea reciprocă vă aduce orgasm amândurora, poate chiar în acelaşi timp. Alte cupluri preferă masturbarea dar unul în faţa celuilalt, nu reciproc şi este un joc erotic des folosit. Alţii se masturbează în timpul preludiului. Fiecare este liber să facă orice vrea în intimitate, pentru plăcerea personală.

Nici n-am avea de ce să îi judecăm pe bărbaţi. Şi femeile au aceeaşi senzaţie şi aceeaşi motivaţie: să scape de tensiune rapid, atunci când sexul cu un bărbat nu e la îndemână. Totuşi, tu ai simţit vreodată că eşti ,,geloasă” pe masturbarea iubitului? Ţi-ai făcut griji în privinţa frecvenţei masturbării?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!