Cum să nu te mai simţi plinuţă în timpul sexului

De Stela Moisescu pe

Două din trei femei îşi fac griji despre aspectul lor fizic în timpul sexului. Ne mai întrebăm de ce tot atâtea femei nu pot atinge orgasmul, potrivit studiilor?
În timpul actului sexual kilogramele în plus pot fi o problemă extrem de apăsătoare.

Cel mai recent studiu, la care au participat 4000 de persoane, ne dezvăluie că 29% dintre doamne şi domnişoare pur şi simplu evită sexul pentru că se simt grase. Alte 23% spun că se simt foarte ruşinate în timpul sexului din cauza „şunculiţelor.”

Un alt studiu, amuzant chiar, ne anunţă că peste jumătate dintre femei preferă să nu facă sex o vară întreagă decât să se îngraşe cu patru kilograme!

Dacă peste jumătate dintre reprezentantele sexului frumos au această problemă, ce e de făcut? Iată câteva sfaturi practice, care te vor ajuta să nu te mai simţi plinuţă în timpul sexului!

–    Un lucru total neîndicat este tocmai să eviţi sexul! De ce? Pentru că sexul slăbeşte! În funcţie de poziţia în care faci sex, îţi poţi modela trupul după cum îţi doreşti. De exemplu, când stai în poziţia „femeia deasupra” scapi de celulită, iar poziţiile din picioare sunt perfecte pentru a da jos surplusul de pe coapse. Dă clik şi află mai multe despre cum poţi slăbi în timp ce faci sex!

–    Un alt sfat practic este să faci sex la lumina lumânărilor. Se pare că 13% dintre femei preferă să facă sex pe întuneric, pentru ca defectele fizice să fie bine ascunse. Astfel, îţi vei adânci însă complexele. Optează pentru lumina lumânărilor care creează o atmosferă aparte şi flatează orice formă a corpului.

–    Ca să te simţi mai suplă este important să adopţi o postură a corpului încrezătoare. Arcuieşte-ţi spatele, scoate-ţi pieptul înainte şi mişcă-te liber. Aceste lucruri te fac să pari mai sexy în ochii lui. Mai apoi, o exfoliere, un masaj anticelulitic şi un ulei aplicat pe tot corpul fac şi ele minuni pentru spiritul tău, dar şi pentru fizic!

–    Nu în ultimul rând, poartă desuuri care te fac să pari mai slabă şi care îţi pun în evidenţă formele. Oferă-i un decolteu generos şi ascunde-ţi coapsele cu o lenjerie de culoare neagră. Sexologii îţi pun la dispoziţie şi poziţii sexuale care ascund diverse defecte. Astfel, dacă te aşezi în poziţia „femeia deasupra” şi te apleci pe spate, îl laşi să îţi admire bustul, iar şoldurile tale par mai înguste. Dă click şi află mai multe despre poziţiile sexuale care îţi ascund defectele şi îţi evidenţiază calităţile!

–    Nu în ultimul rând, trebuie să iei în considerare că poate doar ţi se pare că eşti plinuţă, caz în care trebuie să lucrezi cu psihicul tău. În acest sens, poţi discuta cu iubitul tău despre complexele tale. El nu ar face sex cu tine dacă nu te-ar considera atrăgătoare, iar când îţi face un compliment, ar fi bine să îl crezi!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro