Cum să-i provoci orgasmul doar cu un sărut

De Stela Moisescu pe

Află că iubitul tău poate ejacula, cât încă mai are hainele pe el, dacă ştii cum să îl săruţi cu imaginaţie. Buzele sunt cea mai apropiată zonă erogenă de creier,…
… afirmă doctorul Berman. În plus, ele sunt de o sută de ori mai sensibile decât vârful degetelor şi chiar mai sensibile la atingere decât zona intimă. Aşadar, ar fi distractiv să încerci să te joci cu această sensibilitate şi să-i arăţi iubitului tău că îl poţi aduce la orgasm doar cu un sărut.

Iată câteva trucuri prin care poţi crea o sesiune fierbinte de săruturi care să-i provoace iubitului tău climaxul!

Tachinează-l

Alege un moment în care ştiti că nu puteţi face sex. Oricare ar fi acesta, trebuie să insişti că nu veţi merge mai departe de săruturi. Ideea este să vă simţiţi ca atunci când eraţi adolescenţi, iar sexul nu intra în discuţie. Pe atunci un sărut vă putea oferi senzaţii electrizante şi profitaţi la maxim de potenţialul său erotic. Faptul că îl săruţi senzual, iar el nu poate să te dezbrace şi să facă dragoste cu tine îi va crea o tensiune sexuală aparte.

Incită-i privirea în timp ce îl săruţi

Se ştie că bărbaţii se excită uşor în faţa stimulilor vizuali Dacă vrei să îl chinuieşti cu săruturile tale, până la orgasm, nu trebuie decât să-i oferi şi o imagine care să-i incite peste măsură. Propune-i să urmăriţi un film pentru adulţi, iar tu îl poţi săruta din când în când foarte pasional. Mai poţi încerca un striptease, cu condiţia ca el să nu te atingă. Tu te mişti lasciv îmbrăcată în ceva sexy şi îl provoci cu săruturi ocazionale. Faptul că îi arăţi ceva care îl duce imediat cu gândul la sex şi îl săruţi cu pasiune îl poate întărâta suficient de tare încât să atingă orgamsul

Simulează cu buzele un act sexual

Desigur, şi tehnica pe care o foloseşti în timpul sărutului contează. Tocmai pentru că buzele sunt atât de sensibile, trebuie să ştii cum să te joci cu textura lor. Porneşte sărutul cu atingerea fină a buzelor lui, întâi cu buzele, mai apoi cu vârful limbii. Trece uşor vârful limbii peste buzele sale şi penetrează uşor centrul lor. După ce îi trezeşti simţurile cu un sărut fin, ademeneşte-l să te trateze şi el în aceeaşi manieră.

Atunci când el te sărută franţuzeşte, imaginează-ţi că buzele tale sunt precum un vagin. Cuprinde-i vârful limbii cu buzele şi simulează un act sexual. Alternează această tehnică, cu alte mişcări, cum ar fi să-i muşti uşor buza inferioară. Practic, transformă sărutul într-un joc erotic, după preferinţele voastre.

Până la urmă, chiar dacă nu vei reuşi să-i provoci orgasmul în timpul sesiunii de săruturi, fii sigură că îl vei excita peste măsură şi va rămâne impresionat de puterea sărutului tău asupra lui.

În plus, nimeni nu spune că punând în practică sfaturile de mai sus, nu vei fi tu cea care are orgasm doar printr-un sărut!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro