Cum să-i provoci o erecţie în doar 10 minute

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:50

Pentru femei, erecţia iubitului este o provocare. Fie pentru că partenerul suferă de o disfuncţie erectilă, fie pentru că le place să se joace.

Pentru toate astea şi chiar pentru mai mult de atât, află cum să-i provoci o erecţie în nici mai mult, nici mai puţin de 10 minute!

Sedu-l oriunde

Mai exact, în public – cu o privire, o atingere sau acasă – oriunde mai puţin pe pat. Încearcă neapărat atingeri şi săruturi ale zonelor erogene în baie, pe masă, pe blatul de lucru din bucătărie, pe canapea, chiar pe podea. Cheia ca să îl exciţi repede este să îi aduci provocări. În cazul de faţă, preludiu şi/sau sex oriunde, mai puţin în locul în care dormiţi.

Lasă-l să te miroasă

Dimineaţa când vă treziţi sau seara după duş, stai lângă el doar în lenjerie intimă, cel mult acoperită cu un halat scurt. Lasă-l să îţi miroasă pielea şi, în acelaşi timp, apropie-te foarte mult de el.

Ghidează-l

Ia-i mâna şi pune-o pe sâni, abdomen şi şolduri. Lasă-l să simtă căldura câteva secunde, apoi ghidează-l pe un traseu al corpului tău, dar fără să îl laşi să mişte el mâna. I-o mişti doar tu. Este ca şi cum te-ai atinge tu şi asta îl excită foarte tare.

Trimite-i mesajele potrivite

La serviciu şi chiar şi acasă dar în camere diferite, trimite-i sms-uri erotice sau un e-mail erotic. Spune-i pe larg ce i-ai face dacă ar fi lângă tine sau ce dorinţe nebunatice ai pentru noaptea care urmează. Foloseşte expresii erotice şi descrieri. Reacţia lui este şi mai evidentă dacă faci asta când sunteţi amândoi acasă sau când tocmai se pregăteşte să ajungă acasă.

Stimulează-i zonele erogene uitate

În articolul Zone erogene ale partenerului pe care nu le ştii… încă ai aflat sau dacă nu, vei afla, care sunt zonele erogene ale bărbaţilor pe care femeile nu ar mai trebui să le neglijeze. De data asta îţi reamintesc să îi mângâi şi/sau să-i săruţi cu limba zona din spatele genunchilor şi din spatele urechilor pentru că acestea corespund cu zona lui genitală.

Jocul prosopului

Când ieşi de la duş, nu te şterge. Plimbă-te prin faţa lui ca şi cum ai uitat să iei ceva din dulap şi lasă să cadă (aparent accidental) prosopul. Dacă nu are nicio reacţie, atunci nu te văd prea bine.

Gemi!

Da, chiar aşa! Când te mângâie prin păr, respiră încet şi spune-i că îţi place. Când te mângâie în zone erogene, gemi încet. E imposibil să nu îi faci chef de mai mult.

Striptease

Un număr de striptease îţi garantează o erecţie rapidă (sau cel puţin, aşa ar trebui) şi asta mai ales dacă îl faci bine şi pe post de surpriză. Stinge luminile şi lasă doar lumina de la laptopul unde, încet, se aud melodii bune pentru striptease.

Tu la ce metode sexy recurgi ca să îi provoci erecţia?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!