Cum să faci sex în spaţii mici

De Stela Moisescu pe

În maşină, în cadă sau în lift? Sexul în spaţii mici este indecent, dar şi incomod! Pentru a scăpa de disconfort şi a face experienţa una de neuitat, există anumite…
… trucuri şi poziţii de sex care îţi vin în ajutor.

Iată cum poţi obţine satisfacţie garantată în timp ce faci sex în următoarele 5 spaţii mici!

Oricine face sex într-un spaţiu îngust are nevoie de o condiţie fizică bună, dar şi o stare de spirit pe măsură. Asigură-te că eşti cât de cât flexibilă şi energică, dar şi că nu ai mâncat ceva greu înainte şi nu te dezbrăca de tot, în cazul în care locul ales este unul public. În plus, nu uita de protecţie. Dacă spaţiul este restrâns ea trebuie să fie la îndemână!

1. În cadă

Un loc intim şi romantic, o cadă cu spumă şi decorată împrejur cu lumânări parfumate face cu ochiul oricărui cuplu, după o zi instovitoare. Ai fi tentată să te aşezi deasupra, în timp ce el stă întins, dar din această poziţie genunchii te vor durea destul de repede.

Poziţia ideală: Iubitul tăi stă în şezut, iar tu deasupra lui, încolăcindu-ţi picioarele după mijlocul lui. El îţi susţine fesele cu mâinile şi te ridică uşor, iar apa face mişcarea mai uşoară.

Iată ghidul complet al sexului la duş!

2. Într-o toaletă publică

Îi faci semnul să te urmeze în toaleta unui bar, pentru o partidă scurtă, însă grija igienei mai taie din fantezie şi euforia de moment. Cel mai sigur ar fi să rămâneţi în picioare şi să vă sprijiniţi cu mâinile de pereţi pentru echilibru, dar fără să mai zăboviţi apoi cu atingerile.

Poziţia ideală: Orice poziţie din picioare! Sprijiniţi-vă cu un picior de gura wc-ului pentru mai mult acces şi stabilitate.

Citeşte pe a doua pagină cum să faci sex în cabina de probă, maşină şi lift!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2