6 paşi pentru sex anal fără durere

De Stela Moisescu pe

De ce este sexul anal un subiect atât de fierbinte şi controversat? Pentru că el trasează o linie fină între durere şi plăcere. Află că sexul anal poate fi făcut…
… fără să simţi disconfort sau durere, dar numai în anumite condiţii!

Iată şase paşi pentru a face sex anal fără să simţi vreo durere!

1. Renunţă la teama de durere

Orice frică legată de penetrarea anală nu face decât să te încordeze, ori cheia sexului fără dureri este relaxarea, fie el normal sau anal.

2. Nu începe partida cu sex anal

Niciodată cu consuma sexul anal drept aperitiv. Abia după ce eşti stimulată clitoridian şi vaginal şi te simţi foarte incitată poţi începe explorarea anusului.

3. Amână penetrarea anală

După ce eşti sigură că îţi doreşti să începi, roagă-l pe iubitul tău să îţi dezmierde anusul la exterior şi să apese uşor cu un buricul unui deget, ca şi cum ar suna la sonerie. Dacă anusul tău opune rezistenţă, nu ar trebui să continue, ci să varieze stimularea. Ideal ar fi ca în mod simultan să îţi fie atins şi clitorisul. Penetrarea nu trebuie făcută cu forţări.

4. Foloseşte lubrifiant

Atunci când începe penetrarea anală, indiferent cu ce este ea făcută, este important să foloseşti lubrifiantul potrivit. Sexologii îţi recomandă un lubrifiant pe bază de ulei, care, atenţie, scade protecţia prezervativului, pentru că atacă latexul. Nu îţi sunt recomandate genurile de lubrifiant lipicioase sau cu arome dulci.

5. Începe penetrarea cu un deget sau cu un dildo anal

De ce? Pentru că este important să obişnuieşti treptat corpul tău cu penetrarea. Un dildo de mici dimensiuni îţi poate oferi senzaţii de plăcere care să te pregătească pentru contactul anal cu iubitul tău.

6. Penetrarea trebuie făcută cu multă răbdare

Chiar şi în filmele pentru adulţi, unde actriţele sunt antrenate să facă sex anal, prima penetrare este întotdeauna lentă. Dacă eşti începătoare, roagă-l pe iubitul tău să păstreze ritmul lent pe tot parcursul partidei. În tot acest timp respiră adânc şi rămâi relaxată, focusată pe senzaţiile de plăcere. Nu ezita să îţi stimulezi clitorisul.

Nu sări repede peste paşi, în goana după senzaţiile de plăcere anale. Acordă timp fiecărei etape şi vei vedea cum te relaxezi, iar stimularea anală devine excitantă, actul fiind unul lipsit de durere şi presărat cu senzaţii foarte intense de plăcere.

Iată care sunt cele mai bune poziţii pentru sex anal şi care sunt măsurile de precauţie pe care trebuie să le iei înainte de a practica sexul anal!

Foto: Shutterstock

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge