Cum îl înveţi să îţi facă sex oral

De Stela Moisescu, pe

Atunci când se apropie de zona ta intimă, deja te încordezi, dar nu de plăcere, ci de teamă? Sexul oral este deosebit de intim, aşa că provoacă senzaţii intense…
… şi în sens bun, dar şi în sens rău.

În cazul în care iubitul tău nu excelează la acest capitol, nu are sens să dai vina nici pe tehnica lui, nici pe simţurile tale. Şi cum tehnica lui este mai uşor de schimbat decât preferinţele tale în pat, nu îţi rămâne decât să îl înveţi cum să te satisfacă.   

Dacă îţi este jenă să îi dai indicaţii direct, iată căile subtile şi grijuli cu egoul său, prin care îl înveţi să îţi provoace fiori de plăcere în timpul sexului oral.  

În cazul în care te inhibă ideea de a-i spune cum ţi-ar plăcea să fii stimulată prin sex oral, pur şi simplu arată-i!

Iată greşelile pe care le face şi cum le poţi repara cu un simplu gest:

Atunci când nu aplică suficientă presiune pur şi simplu ridică bazinul sau atinge-l pe păr şi trage-l uşor spre tine. Gestul i se va părea incitant chiar.

Atunci când apasă prea tare, trage-te uşor înapoi şi apucă-l de obraji, pentru a te asigura că nu va continua în aceeaşi manieră.

Atunci când nu stimulează clitorisul, ci împrejurimile, îl poţi direcţiona spre zona cheie folosindu-ţi mâinile. Mângâie-ţi clitorisul cu un deget, iar mai apoi atinge-i buzele cu el.

Atunci când pune prea mult accent pe clitoris şi devine prea sensibil la atingere, formează un v cu degetul arătător şi cel mijlociu şi cuprinde-ţi clitorisul, ridicând uşor degetele până îl acoperi. Astfel, va înţelege că e cazul să se axeze pe alte zone.

Dacă aplici tehnicile de mai sus, iar iubitul tău îşi modifică mişcările în consecinţă, arată-i că îţi place schimbarea, ori prin vorbe, ori prin gemete aprobatoare.

În cazul în care gesturile tale nu au sorţi de izbândă, iar iubitul tău revine la vechea tehnică de stimulare, va trebui să îl ghidezi prin vorbe. Nu formula aşa: „Nu simt nimic când faci asta”, ci aşa: „Mi-ar plăcea mai mult dacă ai apăsa mai tare”. Astfel, nu îi evidenţiezi că tehnica lui este nereuşită, ci îi sugerezi cum ar putea-o îmbunătăţi.

Când vezi că îţi urmează sfaturile, nu uita să îi spui cât de bine te face să te simţi.

Chiar dacă pe loc îi răneşti puţin egoul, atunci când te va vedea pe culmile plăcerii doar datorită lui, se va simţi din nou bine în pielea sa… cu menţiunea că de data asta şi tu vei fi satisfăcută! 

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!