Cum îi tai pofta de sex fără să realizezi

De Stela Moisescu pe

Metodele tale de seducţie nu mai dau rezultate? Femeile care se află în această situaţie, şi nu se mai simt dorite de partener, se gândesc, de regulă, la la una dintre cele două…
… variante: ori şi-a găsit pe cineva, ori este stresat şi nu îţi spune ce are. De multe ori, niciuna dintre variante nu reprezintă cauza lipsei lui de interes.

Din păcate, chiar tu îi poţi tăia pofta de sex, fără să îţi dai seama, dar vestea bună este că poţi îndrepta foarte uşor situaţia. Chiar şi cea mai seducătoare femeie poate pica în capcanele de mai jos…

Iată cum îi ucizi încet, dar sigur libidoul, fără să realizezi!

1. Un strop de plăcere, un strop de durere

Să zicem că te-ai îmbrăcat în ceva sexy şi îi oferi un dans lasciv în poală sau că te-ai decis să îl surprinzi cu nişte poziţii noi de sex. Ştim că zona intimă masculină este una foarte sensibilă, care trebuie tratată cu grijă. Atunci când îi oferi o surpriză care-i vizează zona cu pricina, asigură-te că ea este una gentilă! Nu-l surprinde cu o mişcare de dans mai „decisă” sau cu un unghi de penetrare mai „exotic”.

2. Te-ai văzut cu sacii în căruţă

Dacă la începutul relaţiei te hrăneşti cu admiraţia lui pe care încerci să i-o stârneşti în fel şi chip, odată ce ai obţinut numărul dorit de complimente, tinzi să te retragi… în glorie.

Aşa că începi să investeşti din ce în ce mai puţin în obiecte de lenjerie provocatoare şi îţi zici că eşti prea obosită să te mai epilezi cu aparatul electric, aşa că te descurci cu lama de ras (deşi în câteva ore deja te înţeapă pielea la atingere). Ceea ce tu consideri o ocazie de a fii tu însăţi cu el, iubitul tău o vede ca pe un semn de comoditate.

Iată cum eşti sexy în ochii lui fără să îţi dai seama!

Află alte 4 căi prin care îi tai pofta de sex pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2