Cum este să faci sex cu un bărbat de modă veche

De Raluca Cristea, pe

Bărbat de modă veche nu are sens peiorativ, chiar se poate dovedi mai bun decât bărbatul modern. De modă veche nu înseamnă concepţii învechite…

… pentru că îmi place să cred că dragostea nu se demodează. Într-o relaţie, de modă veche înseamnă tradiţionalism, iar tradiţionalismul înseamnă plăcerea unor paşi confirmaţi. Este plăcerea pentru siguranţă.

Cu un bărbat tradiţionalist treci peste etapele de tatonare,  nu te lasă la primul colţ de stradă când aveţi o problemă şi nu are crize de copil-bărbat.

Cum te aduce în pat bărbatul de modă veche

Cu atitudinea descrisă mai sus, bărbatul de modă veche porneşte cu avans în cucerirea ta. Apoi, te va căuta inteligent la telefon sau pe Internet – nu te va copleşi cu mesaje, nici nu va fi indiferent. Să nu te miri dacă te invită la cină într-un restaurant cochet şi iţi aduce trandafiri roşii – florile preferate de 80% dintre bărbaţii de modă veche. Ceilalţi 20% preferă florile de camp.

Te cheamă la el acasă după câteva luni de cucerire şi confirmare a faptului că vă potriviţi. Iar tu o să accepţi, pentru că este aproape bărbatul ideal. Nu de alta, dar ideal şi perfect sunt două cuvinte pe care nu poţi să le foloseşti în dragoste.

Decorul pentru partida de sex cu bărbatul tradiţionalist

Dacă se întâmplă la el, te laşi surprinsă. Dacă se întâmplă la tine, poţi pregăti ceva pe placul lui: curăţenie în casă sau cel puţin în baie şi dormitor, aşternuturi proaspete şi moi, poate câteva lumânări într-un colţ al camerei şi tot acolo muzica ambientală în surdină. Cu muzica ambientală nu dai greş – n-are versuri, nici nu aparţine vreunui stil de muzică care i-ar putea displace.

Cum este sexul cu bărbatul de modă veche

Uneori foarte plăcut, uneori confortabil, alteori puţin mai greu. Totul depinde de el, de ,,moda lui veche” sau de cât eşti tu dispusă să-ţi schimbi perspectiva şi aşteptările sexuale.

Îi place egalitatea sexuală, uneori domină însa nu face un scop din asta. Dacă vrei să-i hrăneşti puţin orgoliul masculin, atunci îl laşi să domine, pentru că apoi cu siguranţă veţi schimba rolurile. Este atent la nevoile tale, îi place să iţi alinte tot corpul şi nu este grăbit. Pune aproape la fel de mult accent pe preludiu ca şi tine.

Singura posibilă greşeală este ca uneori să te uimească cu o ,,criză” de egocentrism, în care îi pasă foarte mult să îşi satisfacă plăcerile sau fanteziile sexuale şi tu pici pe locul doi. Partea bună este că se întâmplă rar şi că de fapt, este un bărbat pe care îl poţi modela sexual. Este receptiv la sugestii şi noutăţi, are răbdare şi evită sau trece mai uşor peste momentele dificile din timpul sexului, datorită experienţei acumulate.

Poate cel mai cunoscut şi totodata vânat bărbat de modă veche este George Clooney. De ce spun asta? Pentru că, a declarat că a încheiat relaţia cu minunata Lisa Snowdon pentru că nu ştia să gătească. Lisa a recunoscut puţin ironic şi puţin stânjenită ca nu i-a făcut niciodată o friptură lui Clooney. Aşadar, o dovadă că dragostea trece prin stomac, chiar şi în cazul celebrităţilor şi un indiciu pentru tine că bărbatul de modă veche este genul pentru care detaliile contează.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!