Cum faci sex cu un bărbat care te domină în pat

De Raluca Cristea, pe

Vrei să fie doar al tău, însă uneori eşti copleşită de pofta lui de sex şi de atitudinea dominatoare? Întoarce situaţia în favoarea ta!

Află cum faci sex cu un bărbat care te domină în pat!

Trebuie să mergi pe ideea că sexul se vrea a fi o experienţă în care înveţi, te descoperi, treci prin zeci de stări diferite şi încerci roluri… de iubită, prietenă, amantă, perversă, cuminţică… în expectativă sau în atac.

Încercaţi şi alte poziţii sexuale

Un prim pas este să îi spui că ai vrea sa încerci şi alte poziţii sexuale, fără să recunoşti direct că vrei să mai renunţe din când în când la atitudinea de posesivitate sexuală. Cele mai bune poziţii sexuale în care tu impui ritmul, dar îi laşi impresia că deţine controlul sunt:

– Arcul – stai întinsă, sprijinită pe umeri şi cu bazinul ridicat, el te penetrează stând în genunchi;
– Împăratul – stai întinsă cu bazinul ridicat şi picioarele desfăcute, el se aşează deasupra ta şi se sprijină în genunchi şi în tălpi;
– Tronul – el stă pe marginea patului cu picioarele uşor desfăcute, tu te aşezi în poala lui.

Fă-i pe plac

În fond, sunt sigură că şi ţie îţi place să fii dominată. Oricărei femei îi place, însă nu permanent. Din când în când, lasă-l să te domine pentru că aşa se simte cel mai bine şi, implicit, aşa se implică total pentru a-ţi oferi plăcere sexuală. Încercaţi poziţiile sexuale cu penetrare de la spate, poziţiile în care el stă deasupra şi sexul oral. Nu trebuie să te mire dacă îi place deepthroat.

Singurele situaţii în care trebuie să îi spui să înceteze sunt atunci când penetrarea aduce disconfort, când foloseşte tehnici sadomasochiste sau de bondaj pe care nu le agreezi sau când exagerează în folosirea fetişurilor.

Încercaţi tehnici soft de sadomasochism şi bondaj

Tehnicile soft de bondaj (bondage) implică să vă legaţi reciproc, de preferat cu eşarfe. Tehnicile soft de sadomasochism înseamnă palme peste fese, folosirea penetratoarelor (jucării dildo), penetrarea adâncă sau plăcerea partenerului să te tragă de păr în timp ce te penetrează de la spate.

Folosiţi jucării sexuale

Majoritatea bărbaţilor cărora le place să domine în pat nu se dau la o parte de la folosirea jucăriilor sexuale. Poate fi un preludiu incitant să vorbiţi despre ce jucării sexuale aţi putea cumpăra şi cum să le folosiţi. Îl va uimi plăcut să vadă că îţi dai interesul ca partidele de sex să fie cât mai originale.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!