Cum vrea să facă sex în funcţie de poziţiile sexuale care nu îi plac

De Raluca Cristea, pe

S-a întâmplat ca iubitul tău să refuze o poziţie sexuală şi să iniţieze alta? Află ce spun despre el poziţiile sexuale care nu îi plac şi mai ales…

… ce spune refuzul lui despre felul în care vrea să facă sex !

Dacă nu îi place poziţia Misionarul

Dacă evită poziţia Misionarul în aproape fiecare partidă de sex, înseamnă că îi plac riscurile şi se abate de la regulile sexului ca să inventeze el unele noi. Lasă-l să se exprime! E bine că nu te rutinezi repede şi că te bucuri de inventivitatea lui în pat, dar, pe de altă parte, pierzi ceva din romantismul şi apropierea pe care le aduce poziţia asta clasică.

Dacă nu îi place poziţia Doggy style

În primul rand, înseamnă că e un specimen. Asta pentru că rar găseşti bărbaţi cărora să nu le placă poziţiile cu penetrare de la spate. Oricum, un lucru e sigur: dacă nu îi plac poziţiile sexuale de genul ăsta înseamnă că mizează pe egalitate în timpul sexului, ceea ce nu e rău deloc. Mai mult, nu are nicio teamă să te privească direct în timpul sexului, nici să îl priveşti direct în timpul orgasmului.
 

Dacă nu îi place poziţia Linguriţa

Este genul de bărbat care în timpul sexului pune mai mult accentul pe penetrare intensă, poziţii carnale sau în care te vede direct, în timp ce contactul pielii contează mai puţin. Mai mult, este bărbatul care vrea să fie răsfăţat în timpul sexului, de cele mai multe ori, cu jocuri erotice.

Dacă nu îi plac poziţiile în care tu stai deasupra

Cu siguranţă îi place să deţină controlul în timpul sexului. Îi place să te privească înainte de orgasm şi nu se lasă până nu obţine ce îşi doreşte. Nu îi place să îi impui o anumită direcţie/comportament în timpul sexului.

Dacă nu îi place poziţia 69

E destul de simplu, în pat preferă poziţiile sexuale în care se poate bucura mult mai bine de senzaţii căci, crede el, cu 69 fie nu oferi cum trebuie pentru că te concentrezi pe primit, fie oferi atât de bine încât uiţi ce primeşti. Deci, preferă orice alte poziţie in care rolurile sunt diferite în provocarea plăcerii.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!