Cum fac sex femeile care au orgasm multiplu

De Raluca Cristea pe

Am auzit deja mai multe femei punând problema orgasmului multiplu. Există? Nu există? Cum se manifestă? Nu doar că există, dar…

… poţi să înveţi să faci sex exact ca o femeie care are des orgasm multiplu!

În discuţiile cu şi despre sex se pune ceva presiune pe bărbaţi, despre care se crede că ar avea toate abilităţile să provoace unei femei orgasm multiplu. Adevărul este undeva la mijloc pentru că, deşi priceperea sexuală a bărbatului este esenţială, experienţa şi capacităţile sexuale ale femeii sunt cele care fac diferenţa între orgasm şi… orgasm, orgasm, orgasm. Adică orgasm multiplu.

Deci, cum faci sex ca să ai orgasm după orgasm?

Înveţi să te relaxezi

Dă la o parte orice gând negativ şi gândeşte-te doar la ceva sexy, incitant – cât de bine te simţi cu iubitul tău, cum vrei să îl atingi sau să te atingă. Cu cât te focusezi mai tare pe ideea că nu o să ai orgasm sau chiar orgasm multiplu, cu atât mai posibil este să se întâmple aşa. Dacă ,,se iveşte” gândul, fă ceva ca să uiţi rapid: pune-i mâna unde îţi place, sărută-l, atinge-te cum vrei.

Te autostimulezi

Masturbarea, reciprocă sau unul în faţa celuilalt, poate fi chiar elementul aşa zis decisiv pentru orgasmul multiplu. Arată-i cum şi unde îţi place să fii atinsă şi creşte nivelul excitaţiei doar cu degetele…ale tale sau ale lui.

Faci sex în poziţiile sexuale potrivite


Drumul către climax înseamnă stimulare continuă aşa că trebuie să alegi poziţii sexuale în care să evitaţi întreruperea penetrării, să menţineţi contactul vizual şi să vă atingeţi cât se poate de mult. Încercaţi Femeia deasupra, Picamerul, Misionarul, Impact, Împărăteasa, Tronul sau Gomora. Despre ele afli totul din articolele Poziţii sexuale pe care femeile le adoră oricând şi  Top 5 Poziţii sexuale din Kamasutra pentru orgasm intens.

Îţi întârzii orgasmul


Specialiştii sunt convinşi că primul orgasm din seria orgasm multiplu trebuie să vină din stimularea clitorisului. Deci, prin stimulare manuală sau orală, separată sau în timpul unei poziţii de sex.

Oricum, ideea este că trebuie să îţi întârzii orgasmul. Exact când simţi că se apropie, opriţi-vă şi apoi reluaţi mişcarea. După ce repeţi de câteva ori pauza şi laşi primul orgasm să vină, corpul începe să se obişnuiască cu senzaţia tip carusel (din ce în ce mai sus apoi jos) şi te ajută să ajungi la al doilea orgasm.

Poate te interesează şi poziţiile sexuale pentru ca sexul sa dureze mai mult!

Reluaţi stimularea imediat după orgasm


Imediat după primul orgasm, reluaţi preludiul (de data asta mai scurt pentru că sunteţi deja excitaţi). Dacă te laşi pradă senzaţiei de moliciune de după orgasm, nu mai ai cum să încerci şi al doilea. Stimulaţi-vă reciproc zona intimă, în cazul tău mai ales clitorisul. Cu una din poziţiile sexuale de mai sus continuă până simţi că se apropie al doilea orgasm. Contractă muşchii vaginali ca să grăbeşti momentul.


PONT! Încearcă exerciţiile Kegel, pentru flexibilitatea muşchilor sexuali şi orgasm intens!

Multe femei nu cred încă în orgasmul multiplu. Tu ai simţit unul până acum?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro