Cum fac sex cuplurile fericite

De Raluca Cristea, pe

Fericirea – o căutăm, puţini o găsim sau, dacă o găsim, nu ştim să profităm. Oricum, cert este că toţi ne dorim un cuplu fericit şi sex pe măsură.

Dacă nu ai găsit încă drumul către partidele de sex care să te satisfacă complet, ai mai jos trucuri de la cuplurile fericite care îţi împărtăşesc din experienţele lor sexuale!

Faceţi sex regulat


Nu trebuie să faci sex în fiecare zi, nici măcar de 5 ori pe săptămână pentru că, de fapt, cel mai important este să faci sex în mod regulat. Asta înseamnă să nu faci pauze mari şi să faci sex cam de aceleaşi ori pe săptămână, în fiecare săptămână.

Renunţă la aşteptări mari


Pur şi simplu, bucură-te în felul tău de sexul cu el. Cu cât ai aşteptări mai mari de la o partidă de sex, cu atât rişti mai mult să o transformi într-un fiasco. Orice sfat ai primi sau ai citi, nu uita că orice truc sexual, joc erotic sau poziţie sexuală trebuie adaptate în funcţie de ce vă place.

Faceţi sex şi în afara patului


Adică sub duş, pe holul de la intrarea în casă, în bucătărie, în maşină, în lift sau pe podea. Şi lista rămâne deschisă pentru imaginaţia voastră. Ideea este să schimbaţi locaţiile de sex tocmai pentru că, păstrând aceeaşi locaţie (de cele mai multe ori patul), începi să ai automatisme şi să adopţi, de exemplu, aceleaşi poziţii sexuale.

Încercaţi sexul de împăcare


Sexul de împăcare nu este neapărat ceva care să te dea pe spate (la figurat), însă ai un mare avantaj emoţional: păstrezi afecţiunea şi apropierea în cuplu chiar şi atunci când aveţi un moment dificil. Aşa că, data viitoare când vă mai certaţi pentru prostii, spune-i să tacă, sărută-l intens şi vezi ce urmează.

Nu amesteca sexul cu grijile cotidiene


Cuplurile fericite găsesc modalităţi inedite să scape de rutină prin sex. Pentru asta aveţi nevoie de momente de linişte şi relaxare, în care vă uitaţi la un film, pregătiţi ceva bun împreună sau copiii nu sunt acasă. În plus, aveţi fiecare noapte la dispoziţie. Ideea este să gasiţi scurtături sexy şi vesele către sex şi să vă bucuraţi din plin de moment, fără să amintiţi de cheltuieli sau serviciu.

Bucuraţi-vă mai des de quickie!


Indiferent ce perioadă a zilei aveţi liberă pentru un quickie, bucuraţi-vă mai des de intensitatea şi plăcerea care vin odată cu partida asta de sex rapidă, uneori furată în cel mai jucăuş mod cu putinţă şi mai ales, în locuri şi situaţii în care de obicei nu faceţi sex. Încercaţi seara pe hol la intrare, imediat ce aţi ajuns acasă de la serviciu; în bucătărie în timp ce pregăteşti masa; oriunde prin casă când faceţi curăţenie şi aşa mai departe.


Aşa că nu lăsa rutina să pună pe fugă fericirea cuplului tău şi calitatea sexului cu bărbatul pe care îl iubeşti!


Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!