Ce fel de sex preferă bărbaţii în funcţie de vârstă

De Raluca Cristea, pe

Plăcerile şi preferinţele sexuale se schimbă cu timpul aşa că felul în care face sex un bărbat diferă de la o vârstă la alta.

Deci, ce fel de sex preferă bărbaţii, în funcţie de vârsta pe care o au?

Bărbatul 20-30

Evident, la 20-25 de ani nu ai nicio pretenţie în privinţa sexului – cantitatea este mai importantă decât calitatea. Înspre 30 de ani pentru bărbaţi primează calitatea, adică sex cu de toate dar atent selectate. Îl atrage ideea de sex în alte locuri decât în dormitor şi este înnebunit după partidele de sex intense. Adoră sexul oral şi poziţiile sexuale cu penetrare intensă, mai ales când poate controla dacă totul este în regulă ,,acolo jos”.    

Îi plac jocurile erotice în care îi stimulezi manual şi oral penisul, în care îi atingi zonele erogene sau răspunzi la provocările lui sexuale.

Bărbatul 30-40

Îi place să fii sigură pe tine când faci sex şi să te simţi bine în pielea ta. Dacă îi arăţi deschis că îţi place sexul cu el o să fie foarte excitat. Pentru bărbatul de 30, 35 sau 40 de ani este important să găsească prin sex explicaţia pentru care sunteţi împreună. Îi plac poziţiile sexuale confortabile dar şi jocurile erotice cum sunt cele cu eşarfe şi cătuşe.

Este atras de feminitatea şi formele partenerei lui, îl excită masajul erotic şi sexul la telefon. Nu se mai dă în vânt atât de tare după sex oral, acum îi place sexul normal şi, dacă îi permiţi, sexul anal.

Bărbatul 40-50

Se înconjoară de gânduri că nu mai este la fel de bun, că nu te mai satisface. Face sex romantic dar şi pasional, cu răbdare şi atenţie. Cunoaşte bine femeia şi, dacă îi place să facă sex, te va intui sexual. Aceleaşi aşteptări le are de la tine. Sexul anal nu îl mai pasionează, în schimb revine plăcerea pentru sexul oral.

Continuă să diversifici şi alege poziţii sexuale potrivite vârstei. Fă-i sex oral pentru că îi susţine erecţia şi alege jocuri erotice potrivite vârstei. Îi place să fructifice fantezii sexuale în timpul sexului.

Bărbatul 50+

S-a terminat joaca, acum e rost de maturitate deplină, obişnuinţă (sper, din aceea plăcută) şi plăcerea gesturilor deja testate. Face sex mai mult normal şi uneori oral, îi plac poziţiile în care este sigur că poate menţine erecţia şi îl excită dacă partenera se parfumează şi se îmbracă cu lenjerie intimă fină. Îi plac partidele de sex în care sunt incluse preparate afrodisiace sau băuturi gustoase.

Îl exciţi cu sms-uri erotice şi masaj erotic, duş împreună şi atingerea zonelor erogene.

Îţi regăseşti partenerul în descrierea de mai sus?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!