Cinci idei de jocuri erotice inedite

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 12:23

Ce-ai zice să profiţi de weekend şi să-ţi provoci iubitul la o joacă incitantă? Iată câteva idei de jocuri erotice care îţi vor înviora nu numai timpul liber, ci şi viaţa sexuală.

Nu trebuie decât să schimbi regulile unor jocuri clasice cu unele mai îndrăzneţe şi puteţi începe distracţia.

Monopoly erotic

Iată un joc erotic clasic. Se ia jocul de Monopoly tradiţional şi se tranformă chiriile proprietăţilor în porunci sexy.

De exemplu, poţi ca la fiecare sută de dolari pe care i-o datorezi iubitului tău să-i faci un anume lucru timp de un minut. Dacă nimereşti pe o proprietate cu hoteluri a cărei chirie se ridică la o mie de dolari, îi vei face acel lucru timp de 10 minute.

Bileţele erotice

La acest joc aveţi nevoie de bileţele din carton sau hârtie. După ce ai confecţionat suficiente bileţele, formează două teancuri de bileţele egale.

În primul teanc pe fiecare bileţel stă scrisă o parte a corpului (buze, deget, buric), iar în al doilea teanc sunt bileţele cu diferite acţiuni (a strânge, a săruta, a mângâia). Cu cât mai multe şi mai inedite părţi ale corpului şi respectiv acţiuni, jocul capăta savoare.

Acum nu rămâne decât să trageţi pe rând câte un bileţel din fiecare teanc şi să faceţi exact ce arată combinaţia partenerului. Jocul poate să treacă de la sexy la amuzant şi invers foarte uşor.

Scrabble erotic

În acest caz, puteţi să formulaţi cuvinte cu tentă sexuală. Dacă formezi un cuvânt ce desemnează o acţiune sexy, iubitul tău trebuie să o îndeplinească. Mai puteţi stabili ca orice parte a corpului pe care o formulaţi pe tabla de joc să fie sărutată.

Joc de cărţi erotic

Acest joc este extrem de simplu. Luaţi un pachet de cărţi de joc şi atribuiţi fiecărei cărţi o acţiune. De exemplu, Asul înseamnă că primeşti un sărut. Amestecaţi cărţile şi puneţi-le în teanc pe masă. Acum trage-ţi cu rândul câte o carte şi realizaţi acţiunea indicată de carte.

Alfabetul erotic

Începeţi cu litera A. Tu trebuie să-i săruţi lui toate părţile corpului care încep cu această literă. După care el face la fel, dar cu litera B. Totul până ajungeţi la litera Z. Unele litere vă vor da bătăi de cap, dar vă veţi amuza cu ideile care vă vin. Cu cât ştiţi mai multă anatomie, cu atât creşte durata jocului.

Regulile îndrăzneţe nu sunt bătute în cuie. Puteţi face şi voi modificările pe care le consideraţi mai incitante.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!