Poziţiile sexuale pe care nu trebuie să le ratezi iarna

De Raluca Cristea, pe

Iarna, cele mai bune poziţii sexuale sunt cele în care stai lipită de iubitul tău sau, vă mişcaţi energic şi faceţi schimb de căldură prin atingeri.

Dintre poziţiile clasice, pe care cu siguranţă le cunoşti şi nu mai trebuie descrise, merită să amintim pentru plăcerile de iarnă poziţia Linguriţa, poziţia Doggy style şi poziţia Misionarul.

Iată alte 5 poziţii sexuale mai puţin cunoscute, dar foarte potrivite pentru plăcerea sexului care abureşte geamurile şi te face să uiţi (în braţele iubitului) că afară a îngheţat.

Poziţia În Cruce

Pe jumătate înveliţi cu o pilotă moale, iubitul tău se întinde pe spate, cu faţa în sus şi îşi întoarce bazinul şi picioarele înspre stânga. Te aşezi şi tu pe spate cu faţa în sus, dar perpendicular pe iubitul tău, astfel încât să poată să te penetreze. Ca să îl ajuţi cu mişcarea şi să intensificaţi ritmul, sprijină-te în palme.

Poziţia Pe Umeri

Partenerul stă în faţa ta, în genunchi, cu trunchiul drept. Tu stai întinsă pe spate, cu o pernă sub cap şi picioarele desfăcute, întinse pe umerii lui. Pentru penetrare mai intensă, pune o pernă moale sub bazin. Poate şi să îţi stimuleze clitorisul, dacă îl tragi puţin spre tine. Ideea este că sunteţi destul de lipiţi unul de celălalt şi vă priviţi direct.

Poziţia Picamerul

Stai întinsă pe spate, el se aşează deasupra ta şi iţi încolăceşti picioarele pe el. Deşi seamănă cu poziţia Misionarul, faptul că ridici picioarele adânceşte unghiul de penetrare şi aduce mai multă libertate de mişcare pentru amândoi. Este perfectă pentru sex săbatic dar şi pentru sex într-o noapte mai friguroasă de iarnă, din moment ce poţi să ajungi la sex cu mişcări energice. Poţi să impui ritmul apăsându-l cu tălpile pe fese.

Poziţia Compasul

În poziţia Compasul te întinzi cu faţa în jos şi capul sprijinit pe palme. El se aşează deasupra ta, se sprijină în palme şi te penetrează de la spate. Dacă vrei să impui ritmul, mişcă bazinul şi picioarele cu mişcări circulare. Se ajunge uşor la orgasm datorită unghiului de penetrare, este o poziţie potrivită pentru sex normal dar şi pentru sex anal şi, în plus, el stă aproape complet lipit de tine.

Poziţia Faţă în Faţă

Călduroasă, excitantă, orgasmică… Poziţia Faţă în Faţă este simplă: vă aşezaţi amândoi pe pat, pe o parte şi faţă în faţă. Tu ridici piciorul şi îl încolăceşti pe iubitul tău. Poţi să te sprijini în talpă dacă îţi este mai confortabil.

Tu ce poziţie o să încerci?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!