Ce trebuie să știe soțul tău despre menopauză

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 08 aprilie 2015, 18:17
Este destul de greu pentru femei să treacă peste menopauză cu bine, fără să sufere de simptome fizice și psihice foarte puternice. Ce să mai vorbim de soții lor, care nu știu nici foarte bine ce se întâmplă cu consoartele, nici ce ar trebui să facă sau să nu facă în această situație. Iată ce trebuie să știe soțul tău despre menopauză.

Renunță la glumele cu menopauză

Iubirea vieții tale, lumina ochilor și ursulețul tău pufos ar merita o tigaie în cap din cinci în cinci minute, pentru că de câte ori ție îți este greu, el face o ”glumiță” despre menopauză, bufeuri și călduri, etc?

Explică-i că nu este amuzant, că menopauza este o perioadă de tranziție destul de grea și că nu ai nevoie și de glumele lui. Spune-o drăgăstos.

”Mi-e cald” și toate valențele lui

Dacă ai spus cuvintele magice, el ar trebui să știe că nu te interesează nici cum îi este lui, nici că afară plouă. Tot ce ar trebui să facă ar fi să deschidă geamul, aerul condiționat, ceva, orice.

Bufeurile sunt foarte neplăcute și greu de suportat pentur unele femei și rolul soțului aici este să te ajute să te simți cât mai confortabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!