Ce simte un bărbat când te vede goală

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:46

Multe femei se întreabă ce este în mintea bărbaţilor atunci când ajung împreună în pat. Ei bine, acum poţi afla ce simte un bărbat când te vede goală şi de ce sunt ei atât de grăbiţi când vine vorba de viaţa intimă.

„Fii calm, nu face vreo prostie”

Reacţia bărbaţilor atunci când o femeie este sau devine goală în prezenţa lor? Simplu, ca în desenele animate: ochii se holbează, inima bate tot mai repede, sângele coboară din cap şi gândurile limpezi devin tot mai greu de susţinut, la fel şi conversaţia.
Gândurile încep să fie monosilabice, ca şi reacţiile verbale: oau, super, fii calm, respiră! Cam aşa arată prima reacţie a unui bărbat când te vede goală.

„În sfârsit, pot să mă holbez la sâni”

De când sunt mici, bărbaţii sutn învăţaţi că este foarte urât să te holbezi la sânii unei femei, indiferent de context, cu menţiunea că regula este valabilă doar atâta timp cât se află udneva în public.
Acum, că eşti deja goală, sânii tăi sunt la vedere şi are, în sfârşit, voie să se uite cât vrea.

„Click!”

Momentul în care te vede goală, indiferent de poziţie sau tipul de zâmbet pe care îl afişezi, va fi înmagazinat şi îndosariat în memoria lui, pentru mai târziu.
Deşi poate suna scârbos pentru unele femei, bărbaţii adesea se masturbează cu gândul la iubitele lor, nu la femeile din filme porno.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!