Cum simt femeile ejacularea iubitului

De Stela Moisescu pe

Orice bărbat îşi doreşte „să fie simţit” în timpul unui orgasm. Acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Modul în care o femeie simte momentul ejaculării în interiorul vaginului…
… ei este un subiect arzător, dezbătut mai ales pe internet, acolo unde scăpăm de inhibiţii şi lăsăm curiozitatea să-şi intre în drepturi. De regulă, bărbaţii spun că unele femei cu care au făcut sex i-au simţit ejaculând, dar altele nu şi-au dat seama. Cu alte cuvinte, unele femei sunt „mai sensibile”, comparativ cu altele.

Reprezentantele sexului frumos spun însă că „sensibilitatea lor” diferă în funcţie de stilul în care ejaculează un bărbat. Aşadar, ei au un rol hotărâtor în a le face pe femei să simtă ejacularea…

O femeie povesteşte că îl simţea atât de tare pe primul ei soţ cum ejacula în interiorul vaginului încât i se declanşa şi ei imediat orgasmul. Cu al doilea soţ lucrurile nu stau aşa. Abia îşi dă seama când are el orgasm. Ea justifică diferenţa prin fatul că cei doi bărbaţi ejaculau în mod diferit. În timp ce primul avea un orgasm puternic şi abundent, cel de-al doilea elibera o cantitate mai mică de spermă şi mai încet.

Alte femei spun că şi mărimea penisului contează. Cu cât este mai dotat bărbatul, cu atât este mai capabil să aibă un orgasm pe care ea să-l simtă exploziv.

Mai apoi, contează şi temperatura spermei, comparativ cu temperatura din interiorul vaginului. Chiar dacă orgasmul nu este exploziv, sperma poate fi simţită cum e expulzată în interiorul vaginului dacă ea are o temperatură diferită de cea a pereţilor vaginali. Unele femei spun că simt căldura orgasmului unui bărbat. Totuşi, temperaturile nu diferă prea tare. Cea din interiorul vaginului este de aproximativ 37.6 °C, cu un grad mai ridicată decât cea a corpului. Sperma are şi ea temperatura corpului bărbatului. Senzaţia de căldură a spermei în interiorul vaginului este mai probabilă, dacă tu nu eşti foarte excitată, căci excitarea duce la o creştere a temperaturii.

În unele cazuri femeile nu simt în interiorul vaginului sperma care este ejaculată, dar simt contracţiile penisului care însoţeasc ejacularea. Înainte de orgasm simt cum penisul se măreşte, se întăreşte, capul devine mai rigid, iar apoi se declanşează contracţiile respective.

Află şi ce simt bărbaţii în interiorul vaginului în timpul sexului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro