Ce să nu faci în timpul preludiului dacă vrei satisfacţie mereu

De Raluca Cristea pe

Se mai spune despre preludiu că este cheia care deschide o partidă de sex reuşită. Şi cum altfel să-ţi oferi o partidă de sex incendiar dacă nu…

… evitând greşelile pe care le poţi face în timpul sexului!

Despre cum să ai parte de un preludiu de nota 10 am mai scris, dar cum rămâne cu lucrurile pe care să NU le faci în timpul preludiului? Află de mai jos ce gesturi să eviţi în timpul “uverturii” sexuale!

NU exagera cu saliva

Săruturile cu limba, mai ales pe zonele erogene, sunt mult mai excitante decât săruturile simple (doar buzele) dar ce faci când exagerezi? Adică atunci când îl săruţi atât de umed încât reuşeşte să simtă excesul de salivă pe ureche, buze, gât sau orice altă zonă? Singura zonă în care îi place asta este penisul, în timpul sexului oral. În rest, exact ca în timpul sărutului franţuzesc, trebuie să-ţi controlezi excesul de salivă.

NU te poticni de vechile obiceiuri

Mai exact, nu miza pe ideea că ce a funcţionat cu fostul merge şi cu actualul, mai ales în timpul preludiului – moment care preconizează sau nu succcesul partidei de sex care tocmai începe. Aşadar, mulează-te cumva pe stilul noului tău partener şi lasă de-o parte trucurile care funcţionau altă dată sau, cel puţin, adaptează-le.

NU stimula doar zona intimă

O greşeală frecventă este să crezi că cel mai mult îl interesează să-i stimulezi penisul şi că până la urmă totul se rezumă la asta. Atât de greşit! În timpul preludiului, nu te grăbi să-i stimulezi manual sau oral penisul pentru că reuşita înseamnă să faci exact invers: stimulezi oricare altă zonă erogenă şi laşi zona intimă la urmă.

NU sta dgeaba când se dezbracă sau te dezbracă

E chiar deranjant pentru el să vadă că vrei plăcere, vrei diversitate, ai aşteptări, dar tu nu faci mai nimic. Când se dezbracă, vrea să faci asta mai mult tu (aşa îi arăţi că îl vrei), când te dezbracă vrea să-l ajuţi (aşa îi arăţi că eşti excitată şi nu ai inhibiţii).

NU vorbi murdar dacă sunteţi la începutul relaţiei

Deşi limbajul murdar (dirty talk) este un plus în timpul partidei de sex, de un singur lucru trebuie să ţii cont: nu folosi dirty talk dacă sunteţi la începutul relaţiei. Nu ştii exact încă cu ce stil sexual e obişnuit, care îi sunt limitele, ce ar putea să creadă despre tine sau despre trecutul tău sexual. Aşteaptă şi sexperimentează pas cu pas.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO