Ce să faci la prima întâlnire

De Stela Moisescu pe

L-ai cunoscut în club, pe internet sau ţi-e prieten mai vechi, iar în câteva zile aveţi prima întâlnire oficială. Te gândeşti cum să faci să-l impresionezi ca să vrea mai mult.
Pe lângă un look fermecător, ai nevoie de lista cu aşteptările lui. Să ştii că are una şi te taxează dacă ieşi din tiparul ei! Aşa că e vital să mergi la întâlnire ca la interviul pentru un job… pregătită!

Fii spontană!

Orice tip vrea să fie surprins şi nu în rău! Aşa că, să fii spontană e un must la prima întâlnire! Stai calmă, până şi spontaneitatea se învaţă. Tot ce trebuie să faci este să organizezi o întâlnire inedită. Cât de spontană poţi fi la cinema? Nu foarte… La paintball, în schimb, îi poţi arăta copilul din tine. Cu bărbatul potrivit, dacă te relaxezi, te poţi surprinde inclusiv pe tine!

Fii misterioasă!

Nu-i da informaţii despre intimitatea ta. Nu de alta, dar faptul că îţi place să faci duş, nu baie, e un detaliu ce merită dezvăluit mai târziu. O parte din farmecul unei relaţii este să vă descoperiţi reciproc, dar treptat… Aşa că prima întâlnire trebuie să-i capteze interesul, nu să i-l domolească. Păstrează un strop de mister inclusiv în conversaţie. Dacă observi că tu eşti cea care controlează discuţia, mută centrul de interes pe el. Întreabă-l ce părere are despre orice. Pune-i întrebări deschise, la care să nu poată murmura un simplu „Da” sau „Nu”. La rândul tău, oferă-i răspunsuri incitante, care să-l determine să pună alte şi alte întrebări.

Fii seducătoare!

Orice femeie posedă arma seducţiei, crede-ma! Atunci când nu te simţi bine în pielea ta, transmiţi inconştient celor din jur acest mesaj: „Eu nu mă plac, aşa că voi de ce aţi face-o?” Dacă vrei să-l seduci primul pas este să ai încredere în atuurile tale. Mai apoi, apelează la câteva trucuri eficiente! Poartă părul prins la începutul întâlnirii şi desfă-l înceeet de faţă cu el. Atinge-l ca din întâmplare. Pe umăr, pe mână, uşor şi doar pentru puţin timp. Râzi! Dacă face o glumă, dacă se întâmplă ceva jenant, oricând simţi nevoia. Veselia pe care o afişezi te face să străluceşti în ochii lui. O armă de seducţie importantă este complimentarea. Flatează-l cu tot felul de remarci pozitive. Vezi doar, să le spui cu moderaţie. Să nu-l faci să roşească, dacă-l lauzi din cinci în cinci minute.

Fii feminină!

Ai fi tentată să-i demostrezi cât de cool eşti? Să-i povesteşti că nu ratezi niciun meci de fotbal al echipei preferate? Sau că bei o bere din când în când şi urăşti Frappe-ul? Vezi cât de departe mergi cu masculinitatea afişată, pentru că s-ar putea ca la final să te vadă ca pe o bună amică. Deşi n-ar recunoşte nici în ruptul capului, bărbaţii ne găsesc atractive tocmai pentru feminitatea noastră. Sunt convinsă că nici ţie nu ţi-ar plăcea un bărbat care a plâns la „Confessions of a Shopaholic”…

Cel mai important la o primă întâlnire este să fii tu! Dacă te-a invitat în oraş înseamnă că te place şi vrea să te cunoască mai bine pe tine, cea autentică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro