Ce NU vrei să auzi la prima întâlnire

De Diana Zagrean, pe
La prima întâlnire, toată lumea implicată poate să aibă emoții și să spună prostii. Unele sunt mai dureroase sau șocante decât altele. Vezi ce NU vrei să auzi niciodată la prima întâlnire.

Nu arăți ca în poză

Chiar dacă ai pus niște fotografii mai vechi cu tine pe profilul de pe Internet, nu înseamnă că trebuie să fie atât de nepoliticos. Poate că ești complexată că te-ai mai îngrășat puțin, dar ești tot tu, nu are cum să fie atât de grosolan din prima.

Sunt divorțat, dar încă trăiesc cu fosta soție

Nicio femeie nu vrea să audă că tipul drăguț cu care se vede este încă un sfert însurat. Să fim serioase, dacă încă nu s-a mutat înseamnă că ori mai ține la ea, ori vrea să se răzbune ca să o rănească, ori este prea leneș să schimbe viața pe care o are și tu ești doar o aventură pasageră.

Pari mai în vârstă în realitate

O altă replică care te face să înghiți salata Caesar cu noduri este una legată de vârstă. Dacă ești foarte tânără și îți spune că pari minoră, este cam la fel de jenant și ofensator.

Poate că nu toți bărbații știu vorba cu ”nu întreba o doamnă câți ani are”, dar ar trebui predată la școală, nu credeți?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!