De ce anume se simt atraşi bărbaţii, orice ar face femeile

De Raluca Cristea, pe

Există lucruri sau, de ce nu, persoane de care bărbaţii se simt atraşi orice ar face partenerele lor şi oricât ar încerca să le atragă atenţia.
 

Sportul

Dacă îi place sportul, sunt multe lucruri pe care poţi să le faci ca să îi distragi atenţia de la tv sau de la ieşirile cu băieţii când vrea să vada un meci, însă mă îndoiesc că vreo încercare o să-ţi reuşească. Până la urmă nu e rău să aibă o astfel de pasiune, atât timp cât nu exagerează şi tu treci pe locul 2. Ideea este să nu te superi degeaba, pentru că bărbaţii, orice le-ai face, sunt înnebuniţi după sport. Ai putea încerca şantajul sexual, poate cine ştie…

Ideea de sex în 3 sau sex între două femei

Puţini bărbaţi nu au fantezia sexului în 3 ( cu iubita lor şi încă o femeie) sau nu sunt incitaţi (puţin spus) la ideea că ar putea să vadă cum fac sex două femei, fie ele lesbiene, fie tu sărutându-te şi mângâindu-te cu o altă femeie. Este una dintre fanteziile sexuale cel mai des întâlnite printre bărbaţi şi asta nu poate schimba nicio femeie.

Să vadă cât de bine dotaţi sunt alţi bărbaţi

Pentru că bărbaţii au fost, sunt şi vor fi obsedaţi de mărimea penisului lor şi de cât de bună este performanţa lor sexuală. Fanteziile sexuale ale unui bărbat obsedat de penisul lui pot chiar depăşi imaginaţia ta. De ce ţi-ai bate capul să îl dezveţi de gândurile astea de competiţie cu alţi bărbaţi când de fapt este în natura lui să fie aşa şi mai ales, îl impinge să fie din ce în ce mai bun ghici pentru cine?

Femeile cu atitudine

Este posibil ca într-o conversaţie sau la o petrecere să îi atragă atenţia o femeie sigură pe ea, care ştie când şi ce să spună şi care zâmbeşte. Asta nu înseamnă neapărat că are gânduri să te înşele. Din nou, aşa sunt bărbaţii. În loc să fii negativistă, mai bine ai fi chiar tu exemplul de femeie cu atitudine care să-i atragă permanent atenţia.

Femeile cu sâni frumoşi sau picioare lungi

De-a dreptul inevitabil! Chiar şi eu întorc privirea pe stradă după o femeie frumoasă, aşadar, de ce n-ar întoarce privirile şi bărbaţii? Nu poţi să negi că o femeie cu sâni frumoşi într-un decolteu decent sau cu o fustă midi pe nişte picioare frumoase nu merită toată admiraţia. Nu fi invidioasă! Mai degrabă urmează exemplul! Fă smart shopping şi alege piese vestimentare care te pun în valoare şi pe care le poţi combina în mai multe feluri!

Să îşi testeze din când în când puterea de atracţie

După 30 de ani, bărbaţii intra într-un fel de criză din care tot noi, femeile, îi scoatem. Dacă tu îl scoţi pe bărbatul tău sau îl scoate altcineva, rămâne de văzut. De preferat este să fii tu femeia de care are nevoie ca să-şi consolideze încrederea în el şi să-şi retesteze puterea de atracţie. Dacă nu, va încerca uneori mici flirturi cu femei pe care nu le cunoaşte, în ocazii întâmplătoare. Unii bărbaţi nu încearcă nimic, iar alţii duc flirtul la relaţie extraconjugală. Am mai spus-o, în dragoste trebuie să ai şi ceva noroc.

Tu ce părere ai?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!