La ce se gândeşte când vrea să faceţi duş împreună

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:54

Nu te mai enerva!
Spăl sânii bine, să nu rămână săpun, nu de altceva! Trebuie pusă şi circulaţia în mişcare, doar nu vrei să faci vergeturi, nu?
Bărbaţii şi pasiunea lor pentru sâni, ce să le faci? Dacă insistă şi se holbează la sânii tăi plini de săpun, lasă-l, cine ştie ce fantezii avea în ultima vreme? În plus, are dreptate, masajul face bine.
Cum să fac să-mi spăl testiculele fără să pară ciudat?
Bărbaţii au şi ei tot felul de părţi anatomice care trebuie spălate bine şi care nu arată tocmai sexy. ştii, ca atunci când vrei să te speli la fund şi nu ai vrea să vadă el cum arăţi în poziţia aia? Cam aşa. Cea mai bună idee este să faceţi un duş împreună când sunteţi deja curaţi, dacă aveţi chef de nebunii, pentru că igiena corporală nu este întotdeauna şi sexy.
Câte şampoane şi balsamuri are femeia asta?
Bărbaţii nu prea înţeleg de ce ai nevoie de şampon, balsam, mască de păr, gel de duş, gel exfoliant, amscă pentru gât, etc.
Majoritatea bărbaţilor au un singur gel de duş, care poate fi folosit şi ca şampon şi asta dacă nu folosesc doar un săpun găsit prin dulap şi şamponul tău, pentru că este comod şi la îndemână.
Acum e momentul să o sărut, ah, mi-a intrat săpun în ochi, nu mai fac asta niciodată!
Se gândea că poate să reinterpreteze scena din Omul Păianjen, cu sărutul pritnre stropi, sexy şi intens. În schimb, a descoperit că apa de la duş ricoşează de pe tine şi de pe umerii lui şi vă intră în ochi, părul plin de şampon vă face să alunecaţi peste tot şi numai de aventură sub apă nu vă mai arde.
Sursa foto cuplu la duş: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2