La ce se gândesc femeile când văd prima dată penisul iubitului

De Raluca Cristea, pe

Când îi ceri unei femei să se gândească la penisul iubitului o vezi că zâmbeşte sau se încruntă. La ce se gândeşte? Greu de aflat, dar nu imposibil.

Ca să-ţi satisfac curiozitatea, mi-am întins antenele –  m-am documentat, am întrebat şi mai jos ai rezultatul. Află ce gândesc femeile când văd pentru prima dată penisul iubitului lor!

Când mărimea contează

Pentru femeile care pun mare preţ pe mărime, prima ,,dezvelire” a penisului iubitului este un moment aşteptat cu nerăbdare. Tot ele sunt mari amatoare de jocuri erotice şi stimulare (cel puţin manuală), asta şi pentru că le place să facă sex dar şi pentru că nu ar putea altfel să vadă adevărata mărime a penisului decât atunci când iubitul are o erecţie completă.

Altele doar preferă să facă o comparaţie cu alte penisuri pe care le-au mai văzut live şi nu sunt neapărat obsedate de mărime, în timp ce mai sunt şi femei pentru care grosimea penisului contează mai mult decât lungimea.

Cand le place culoarea penisului

O categorie de femei curioase şi jucăuşe sunt cele interesate de culoarea penisului. Da, chiar sunt, pentru că pur şi simplu un aspect plăcut al penisului le excită sau nu. Şi aici mă refer strict la culoare. Iar dacă asta este plăcerea lor, atunci au dreptul să diferenţieze bărbaţii cu un astfel de criteriu din moment ce există bărbaţi cu penisul de culoare maronie dar cu glandul roz; de culoare roşiatică; cu glandul roz-roşiatic şi restul penisului de culoarea pielii sau în aceeaşi culoare tot penisul, ceea ce este ideal.

Uite că am făcut şi o scurtă lecţie de anatomie. V-am spus doar că am cules informaţii!

Când sunt înnebunite de curăţenie şi sănătate

Mai sunt şi acele femei pentru care penisul poate să însemne mai întâi curăţenie şi sănătate, apoi sex. Mai exact, deşi poate suna ciudat, există femei care atunci când văd prima dată penisul iubitului se joacă cu el mai întâi ca să ,,inspecteze” rapid eventuale semne de infecţie, vreo iritaţie, zgârietură, etc.

Aşadar, primul lor gând este despre sănătate, al doilea despre sex. Sau, dacă ,,inspecţia” nu decurge conform planului, al doilea gând este să plece. Urgent!

Când vor sex şi doar sex

Şi, din fericire, mai sunt şi femeile care nu îşi pierd timpul cu detalii. Ele vor una şi bună: să facă sex cu iubitul lor. Deci, o abordare relaxată şi directă. Tot ele sunt cele absolut fascinate de penis ca instrument al plăcerii, le place să facă sex oral, să îşi vadă partenerul încântat de performanţa sexuală.

La ce gândesc? Majoritatea au o reacţie de genul: ,, Wow, arată chiar bine. Mmm, ce ţi-aş face… Mai stăm mult sau trecem la acţiune?” Îţi sună cunoscut?

Te regăseşti în vreuna din descrierile de mai sus?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!