Care este secretul unei relații fericite, în opinia lui Dr. Oz

De Andreea Catrina, pe
Celebrul doctor Mehmet Cengiz Oz (55), cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, este căsătorit de 31 de ani cu partenera sa Lisa (52), iar împreună au patru copii. Am vrut să aflăm direct de la el care este secretul relației lor fericite, iar răspunsul pe care l-am primit a fost cu totul neașteptat...

Povestea de dragoste dintre el și Lisa a început pe vremea când amandoi erau studenți, iar părinții le-au aranjat căsătoria. Din fericire însă, ei s-au îndrăgostit la prima vedere și s-au căsătorit la șase luni de la prima întâlnire.

A photo posted by Dr. Oz (@dr_oz) on

Cu toate că, de-a lungul timpului, ambii au recunoscut în interviurile pe care le-au acordat că relația lor nu e perfectă, pentru ei căsătoria este ceva foarte serios, și au mărturisit că oricine este dispus să lupte pentru dragostea sa, va avea un mariaj fericit, de lungă durată.

A photo posted by Dr. Oz (@dr_oz) on

Care este secretul unei căsnicii fericite

Cu ocazia unui interviu pe care Dr. Oz ni l-a acordat recent, am vrut să aflăm direct de la el care este secretul relației sale cu Lisa, iar răspunsul ne-a surprins – Niciodată nu trebuie să mergi la culcare supărat pe partenerul de cuplu”. Un sfat simplu, direct, pe care oricine îl poate urma.

Dincolo de declarații, faptul că Dr. Oz și soția lui sunt un cuplu-exemplu se poate vedea și pe conturile lor de Instagram. Cei doi postează adesea fotografii în care apar împreună, atât din viața lor profesională (Lisa îl ajută cu proiectele sale TV), cât și din viața lor privată.

A photo posted by Dr. Oz (@dr_oz) on

A photo posted by Lisa Oz (@lisaoz) on

A photo posted by Lisa Oz (@lisaoz) on

Foto: Northfoto, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!