Iubitul tău vrea sex anal, iar tu nu

De Stela Moisescu, pe

În jur de 25% dintre cupluri au încercat sexul anal, iar 10% îl practică în mod regulat. Aşadar, e bine să te pregăteşti pentru o astfel de propunere din partea lui,…
… mai ales dacă nu prea te încântă ideea.  

Într-un cuplu, de obicei bărbatul este cel care lansează propunerea, iar răspunsurile sexului frumos variază. Tocmai pentru că nu ştie la ce să se aştepte atunci când îţi pune întrebarea, cel mai probabil te va aborda chiar în timpul sexului. Mizează pe faptul că vei spune „Da”, dacă eşti suficient de excitată.

Dacă el îţi propune să faceţi sex anal, dar pe tine nu te încântă ideea, iată şapte sugestii menite să vă scoată din impas!

1. În primul rând trebuie să analizezi motivele pentru care ai spune „Nu” unei partide de sex anal. Indiferent că sunt de ordin religios, moral, fizic sau emoţional, consultă şi părerile pro, nu doar pe cele contra, iar mai apoi alege o tabără.

Iată 4 mituri deconspirate despre sexul anal, care pot sta în mod nefondat la baza motivelor pentru care eşti împotriva sexului anal.

2. Dacă părerile pro sexului anal nu te-au impresionat şi eşti ferm convinsă că nu vrei să încerci vreodată sexul anal, e cazul să îl informezi şi pe el, dar să îi explici şi care sunt motivele tale. Ştii deja că dacă te iubeşte, nu va lăsa ca lipsa sexului anal să devină o problemă. În cazul în care încearcă să te convingă (e dreptul lui), ai grijă ce tactică abordează. Un argument precum „Fă-o pentru mine” nu este de luat în considerare. Argumentul „Haide să vedem cum putem face experienţa la fel de plăcută şi pentru tine” în schimb, te-ar putea convinge să accepţi.

3. Poate că nu convingerile tale te împiedică să faci sex anal, ci doar gândul că pentru el contează mai mult să trăiască această experienţă şi că nu ar renunţa la ea pentru tine. Nu are sens să îl refuzi doar pentru a vedea cum reacţionează. Dacă nici tu nu eşti sigură pe ceea ce vrei sau pe sentimentele lui, cel mai bine e să îl amâni. Să zicem că te-ai trezit cu propunerea în timpul sexului. Unii bărbaţi pot chiar să încerce „marea cu degetul”.  Dacă nu te tentează oferta, spune-i că vrei să te documentezi puţin înainte.

4. Acum este perioada în care îl testezi şi vezi cât de mult contezi tu pentru el în raport cu dorinţele sale sexuale. Dacă se oferă să vă documentaţi împreună şi conştientizează că plăcerea în timpul sexului anal nu vine pe tavă, cel puţin nu în cazul tău, este un semn bun. Aflaţi care sunt tehnicile prin care să te bucuri şi tu de sex anal şi cum poţi obţine controversatul orgasm anal. Este important să îţi acorde timp suficient pentru a afla toate informaţiile care te interesează.

5. Experienţa ar trebui să vă apropie şi mai mult, nicidecum să reprezinte un instrument prin care el se simte bine, iar tu suferi. Dă-i de înţeles că este mai bine să tatonaţi terenul decât să treci printr-o primă experienţă ratată. Remarcă cât de interesat este să îţi ofere un orgasm anal folosind o jucărie sexuală sau să te stimuleze anal în timpul sexului normal. În acest fel te acomodezi cu experienţa şi afli cât de important este pentru el să facă din sexul anal o plăere pentru amândoi.

6. Dacă ţi-a arătat că are intenţii bune nu îţi mai rămâne decât să renunţi la eventuale temeri legate de act. Multe femei sunt reticente doar din teamă, durerea şi estetica actului fiind principalele griji pe care doamnele şi domnişoarele şi le fac. Aşadar, documentaţi-vă şi cu privire la măsurile de protecţie pe care trebuie să le luaţi. Astfel eşti încrezătoare şi în iubitul tău şi în ceea ce faci împreună cu el.

7. În tot acest timp specifică-i că este posibil să încercaţi o dată sexul anal şi să nu mai vrei să repeţi experienţa. Partenerul tău ar trebui să îţi respecte întotdeauna preferinţele sexuale şi să nu îşi construiască satisfacţia sexuală pe insatisfacţia ta.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!