Când el vrea să te vadă făcând sex cu alt bărbat

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 11:56

Când fanteziile sexuale depăşesc limita pe care ţi-o imaginai, ai două variante: le refuzi sau le încerci. Cum ar fi să…

… faci sex cu un alt bărbat, în faţa iubitului tău?

Scenariul este unul deloc străin de multe cupluri chiar din România, unele dintre ele având locaţii speciale pentru întâlniri, altele rezumându-se la intimitatea casei lor. Scenariul se bazează pe fantezia des întâlnită a bărbaţilor de a-şi vedea partenera exprimându-se sexual şi altfel decât o ştiu ei.

În plus, mulţi bărbaţi cred că, în preajma unui bărbat străin, femeile devin atrăgătoare, sexy, diferite. Femeia flirtează, bărbatul reacţionează.

Pentru o femeie apar două mari întrebări: ce faci dacă iubitul îţi spune că vrea să faci sex cu alt bărbat şi ce o să se întâmple după? Se consolidează relaţia sau se încheie?

 

Perspectiva bărbaţilor

Majoritatea bărbaţilor sunt influenţaţi în viaţa sexuală de propriile fantezii în care îşi imaginează partenera în situaţii demne de filme porno: de la fantezia să te vadă cum te masturbezi trece la fantezia când faci sex cu o altă femeie şi ajunge în punctul în care vrea din ce în ce mai tare să vadă cum răspunde corpul tău la stimuli sexuali de la un alt bărbat, să vadă cum te exciţi, cum intri în joc. Deşi pare o fantezie ciudată, poate chiar şi iubitul tău o are, mai ales când vrea să vadă dacă este cel mai bun în pat pentru tine.

Unii bărbaţi cred că fantezia nu este normală şi renunţă la ea, alţii sunt excitaţi şi vor doar să propună partenerei lor jocul în care, dacă vor, se pot implica şi ei. Mulţi dintre bărbaţii care au încercat spun că deşi au simţit gelozie şi furie, au fost în acelaşi timp excitaţi, curioşi.

Perspectiva ta

Sunt mai multe situaţii, care te îndeamnă să reacţionezi diferit:

– dacă ai nevoie să fii convinsă, poate că n-ar trebui să te mai gândeşti, pentru că nu este ce ţi se potriveşte sexual;
– aveţi o relaţie de cuplu cel puţin liberă şi încercaţi de dragul diversităţii sexuale, apoi vă daţi seama dacă vă place sau nu;
– te lasă să alegi tu bărbatul sau îl alege el;
– ai nevoie de încredere în partener şi în relaţie şi mai ales de confirmări dese că experienţa asta sexuală nu o să-ţi strice relaţia;

În final, indiferent ce alegere faci, cel mai important este să te simţi mulţumită.

Cum faci sex cu un alt bărbat în faţa iubitului?

Unele cupluri preferă să urmeze un adevărat traseu în jocul erotic al sexului cu un bărbat nou – au loc întâlniri în care cei doi flirtează urmăriţi de iubitul incitat de ceea ce vede şi apare în scurt timp propunerea pentru sex acasă.

Alte cupluri apelează la varianta cea mai la îndemână: caută pe siteuri specializate serviciile persoanelor doritoare şi îl cheamă pe bărbatul respectiv acasă.

Odată ajuns la voi acasă partenerul nou, felul în care decurg lucrurile ţine de cât de relaxaţi sunteţi. Ideea este să nu exageraţi cu nimic, să nu fii altfel decât simţi şi să te opreşti dacă nu îţi place.

În final… riscuri şi beneficii

Beneficiile sunt experimentarea sexuală, faptul că ajungeţi să vă cunoaşteţi şi pe voi înşivă şi ca şi cuplu. Poate cine ştie, chiar vă consolidează relaţia.

Dar… rişti să descoperi că eşti mai mult decât atrasă de partenerul tău de sex sau cine ştie, iubitul tău îşi dă seama că a făcut o mare greşeală când ţi-a propus şi este din ce în ce mai îndoit de calitatea relaţiei voastre.

Poate fi un joc erotic palpitant şi excitant, dar doar dacă îţi asumi marile
riscuri.

Tu ai încerca?

Foto:  Sutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro