Cei mai seducători bărbaţi din istorie

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii din viaţa ta se laudă prea mult, Don Juan este doar un personaj fictiv, dar cei şapte bărbaţi de mai jos pot fi numiţi pe bună dreptate cei mai mari seducători…
reprezentanţi ai sexului masculin din istorie!

Iată care sunt domnii ce au frânt inimă după inimă, dar şi numărul de femei pe care îl deţin în palmares!

Genghis Khan (1162-1227)

Dictatorul militar mongolian, Genghis Khan a fost un tiran nu numai în câmpul de luptă, ci şi în aşternut. A făcut sex cu atât de multe femei, încât cercetătorii ruşi estimează că în prezent trăiesc în jur de 16 milioane de bărbaţi, toţi descendenţi ai lui Genghis Khan.

Regele Henry al VIII-lea (1491 – 1547)

Regele Angliei este recunoscut pentru charisma lui, pe care a întrebuinţat-o din plin în viaţa lui amoroasă. A schimbat şase neveste şi a avut cel puţin 13 amante. Un frângător de inimi notoriu,  Henry al VIII-lea a ales să le şi decapiteze pe două dintre soţiile lui (Anne Boelyn şi Katherine Howard). Cele şase căsnicii ale regelui s-au întins pe 38 de ani, iar cea mai lungă relaţie extraconjugală a durat în jur de 8 ani, relaţie avută în timpul primului său mariaj, cel cu Catherine of Aragon.

De notat ar mai fi faptul că patru dintre soţiile lui s-au slujit una pe cealaltă, atunci când una era regină, iar cealaltă servitoare. De exemplu, Jane Seymour a fost slujnica reginelor Catherine of Aragon şi Anne Boleyn, până să devină ea însăşi soţia lui Henry al VIII-lea.

Giacomo Casanova (1725 – 1798)

Se presupune că Giacomo Casanova a fost în public atunci când a fost pusă în scenă pentru prima oară opera „Don Giovanni” (n.r. Don Juan), semnată de Mozart, în anul 1787. Trebuie să-l fi inspirat, de vreme ce Giacomo Casanova a devenit şi el o legendă în arta seducţiei, având cel puţin 120 de femei trecute în palmaresul lui.

Pablo Picasso (1881 – 1973)

Interesant la celebrul pictor şi frângător de inimi, Pablo Picasso nu este faptul că a avut nu mai puţin de şapte relaţii serioase de-a lungul vieţii, ci modul în care au sfârşit victimele lui amoroase, după ce au fost părăsite. Pictorul a avut o influenţă nefastă asupra vieţii acestor femei.

Prima, Fernande Olivier, a trăit în depresie până ce şi-a dat duhul, Olga Koklova nu s-a împăcat cu despărţirea şi a început să îl hărţuiască, Marie-Therese Walter s-a spânzurat, Dora Maar s-a izolat de lume, iar Jacqueline Roque s-a împuşcat atunci când a aflat vestea morţii lui Picasso. Doar Francoise Gilot a scăpat fără o soartă tragică, după ce şi-a încheiat aventura cu pictorul trecut de 60 de ani, pe când ea avea doar 23.

Descoperă alţi 3 frângători de inimi pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!