Atingeri inocente care îl excită

De Stela Moisescu pe

Deşi bărbaţii pot fi incitaţi cu uşurinţă printr-o atingere direct la ţintă, este distractiv să-i trezeşti instinctele cu atingeri total inocente, care nici n-ar da de bănuit…
… că tu ai de fapt intenţii ascunse.

Aşadar, iată cinci imagini cu cinci atingeri care îi vor da fiori şi îl vor excita fără să îşi dea seama. Partea bună este că va simţi că te doreşte în orice context!

Cuprinde-i dosul palmei cu mâna ta

Dacă îţi strecori mâna pe sub a lui îi dai de înţeles că vrei să te protejeze, iar gestul este unul care îi trezeşte sentimente platonice, paterne chiar!

Inversul acestui gest, deci să-i cuprinzi dosul palmei în palma ta, ca în imagine, îi transmite însă că tu eşti cea în control. Este un gest tandru cu care îl răsfeţi şi, făcut în contextul potrivit, îl poate incita peste măsură.

Încearcă tipul de atingere atunci când ieşiţi la cinema sau când sunteţi la masă şi staţi faţă în faţă iar el are mâna întinsă spre tine. Mângâie-i mâna cu palma ta şi plimbă-ţi vârful degetelor între degetele lui, pentru a-i semnala inconştient că vrei un contact intim cu el.

Atingeri inocente care îl excită

Citeşte continuare pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5