7 sfaturi utile dacă iubeşti un bărbat însurat

De Diana Zagrean, pe

Iubirea cu un bărbat însurat este complicată, întunecată şi blamată. Vezi ce ar trebui să faci ca să ieşi câştigătoare dintr-o astfel de poveste de dragoste. Află care sunt cele 7 sfaturi utile dacă iubeşti un bărbat însurat.
 
1. Cunoaşte-l mai bine
Înainte să te arunci într-o relaţie secretă şi plină de probleme, asigură-te că acesta nu este doar un moft pentru el.
Dacă bărbatul de care te-ai îndrăgostit şi-a făcut un obicei din a minţi despre mariajul lui nefericit, s-ar putea să nu fii singura lui amantă.
2. Nu dramatiza
Acest gen de relaţie nu este o raritate, aşa că nu este cazul să dramatizezi situaţia ta după ce ai aflat „secretul” lui. Viaţa nu s-a sfârşit.
Dar nici nu trebuie să cazi în extrema cealaltă şi să te visezi Julieta, aflată într-o misiune secretă de a-l convinge pe Romeo să divorţeze.
Cel mai bun sfat este să fii realistă şi să analizezi foarte bine toate datele problemei înainte de a lua vreo decizie finală.
3. Fii optimistă
Priveşte partea bună a lucrurilor: ai găsit un bărbat care te satisface din toate punctele de vedere şi care te face să simţi că timpul se opreşte în loc. Doar că nu poate fi al tău şi este deja „luat”. Fii optimistă: măcar ştii cum trebuie să arate şi să se poarte bărbatul ideal. Acum, tot ce trebuie să faci este să-l găseşti şi să fie singur.
4. Nu deveni „cealaltă femeie”
Nu trebuie să fii confortabilă într-o astfel de relaţie, doar pentru că el spune că mariajul lui e un dezastru. Dacă vrea să fie cu tine, va trebui să-şi rezolve problemele şi să fie gata să-şi asume responsabilitatea.
Într-o relaţie extraconjugală, amantul sau amanta sunt cei învinuiţă că au distrus căsnicia. Nu deveni „cealaltă femeie”, care a venit şi a stricat tot. Lasă-l să preia partea lui de vină.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!