7 lucruri mai grave decât infidelitatea

De Amelia Matei, pe
Infidelitatea poate fi o cale sigură către despărțire, dar sunt cupluri care reușesc să treacă peste astfel de probleme. Se pare că un moment de rătăcire al unui dintre parteneri nu se compară cu gravitatea următoarelor lucruri care au loc într-o relație. De ce? Pentru că acestea macină legătura dintre tine și iubitul tău, fără ca tu măcar să realizezi.

Iată ce lucruri sunt mai grave decât infidelitatea într-o relație!

Minciuna

Chiar dacă de cele mai multe ori spunem mici minciuni pentru a ne proteja partenerul, acestea devin o problemă gravă dacă ajung să fie o obișnuință. Dacă îi ascunzi ceva partenerului tău, de teama de a nu-l răni, atunci ar fi fost mai bine să nu fi făcut lucrul acela.

Lipsa încrederii

… merge mână în mână cu minciuna. Pentru că vrei să-l protejezi, îl minți, însă ar trebui să ai mai mult încredere în partener atunci când vine vorba de ”rezistență” în fața unor fapte pe care tu le-ai comis și care lui nu i-ar fi pe plac. Dacă nu îi poți spune aproape totul, atunci relația nu are nici o șansă.

Citește și: Avantajele unei relații la distanță

Neatenția

Lipsa atenției pentru persoana de lângă tine se poate traduce prin lipsa afecțiunii. Chiar dacă ai o perioadă mai grea la serviciu și ești distrasă, încearcă să nu-l elimini complet din peisaj. Orice mic gest sau o vorbă afectuoasă îl vor face să-și dea seama că nu ți-ai pierdut interesul pentru el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!