6 motive pentru care te atrag „băieţii răi”

De Stela Moisescu, pe

Noţiunea de „Bad Boy” a devenit un brand! Femeile de pe tot mapamondul sunt atrase de bărbaţii duri şi atitudine tranşantă. Ei provoacă suferinţă, dar şi dependenţă.
adar, de ce ne irosim atâta timp şi energie cu un bărbat care uită să ne sune sau să ţină cont de sentimentele noastre? Răspunsul se află undeva în subconştientul nostru, iar pasiunea pentru asemenea bărbaţi este instinctivă, deci greu de înfrânat…

Fertilitate

Sună primitiv, dar ştiinţa explică faptul că femeile caută bărbaţii virili. Ele vor un bărbat capabil de reproducere. Instinctiv, noi asociem bărbaţii vânjoşi, independenţi şi siguri pe sine cu fertilitatea maximă. Aşa că ne atrage mai uşor în dormitor un asemenea bărbat, din motive strict biologice.

Femeia fatală

De la prima cafea băută în compania unui tip dur, ştii un lucru clar: TU îl poţi impresiona! Vrei să îţi demonstrezi ţie acest lucru. Îţi imaginezi cum îşi mărturiseşte dragostea pentru tine deoarece cade pradă farmecelor tale. Instinctiv, orice femeie doreşte să fie considerată „deosebită, ameţitoare, unică…” de către un bărbat complicat şi greu de mulţumit. Aşa că nu te poţi abţine să nu-i arăţi acestuia, dar şi ţie, că îl poţi cuceri.

Mama natură

Instinctul matern îţi spune că acest bărbat cu exterior dur are cu siguranţă şi o latură sensibilă, una care abia aşteaptă să fie descoperită… de tine. Mai mult, eşti convinsă că a avut de trecut multe obstacole în viaţa sa, fapt care l-a făcut să-şi interiorizeze sentimentele. Aşa că are nevoie de o femeie cu putere mare de înţelegere, una care să-l ajute să se regăsească, iar tu te potriveşti atât de bine descrierii!

Sex de calitate

De ce să nu recunoaştem? Propunerile lor indecente, atingerea bruscă şi intensă… nu ne lasă indiferente. Un bărbat dur, chiar insensibil ne face să ieşim din zona noastră de confort şi să păşim pe un tărâm necunoscut. În mod normal nu am concepe atracţia faţă de un asemenea bărbat. Atunci când suntem, însă, în prezenţa lui, ne pierdem logica gândirii! Instinctiv, ne dorim pe plan sexual pe cineva care să ne pună pe jar, iar el este dispus să se joace cu raţiunea noastră.

Sub papuc

În prezent femeile au funcţii de conducere şi nu mai concep să stea în umbra unui bărbat pe plan profesional.  Această atitudine, axată pe victorie, ne poate provoca o dorinţă de a fi dominate în plan personal. Şi cine ar putea să ne domine mai eficient decât un tip dur?

Masochism?

Te-a dezamăgit de multe ori la rând, iar tu te întorci pentru o nouă rundă de suferinţă. Îţi sună cunoscut? Carrie Bradshaw se întreba în serialul „Sex and the City”: „Avem nevoie de dramă pentru a face o relaţie să funcţioneze?”. Se pare că da, altfel nu am căuta iubire şi stabilitate în braţele unui bărbat controversat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!