6 moduri în care îi arăţi că eşti expertă în sex

De Raluca Cristea, pe

Vrei să îl convingi că eşti cea mai bună înainte să împărţiţi acelaşi pat? Există o mulţime de moduri, însă limbajul trupului nu dă greş niciodată!
Învaţă cum să îi transmiţi doar prin gesturi că eşti expertă în sex!

Felul în care conduci maşina

Se pare că felul în care conduci are legătură directă cu felul în care faci sex, iar el ar fi bine să ştie asta înainte să stea în dreapta ta. Dacă eşti sigură pe tine la volan, treci prin curbe fără probleme şi nu ţi-e teamă de depăşiri, să fii sigură că va înţelege mesajul: are de-a face cu o femeie îndrăzneaţă şi curioasă sexual.

Dacă faci exerciţii fizice sau mergi la sală

Dacă îi spui că faci exerciţii fizice sau îl inviţi să meargă cu tine la sală, nu doar o să ştie că eşti o femeie activă dar mai ales, va înţelege că vrei să arăţi foarte bine şi că ai multă energie fizică! Destul de multe atribute pentru o partidă de sex reuşită, nu-i aşa?

Felul în care gesticulezi

Dacă eşti energică şi entuziastă, va şti că la fel de încântată eşti şi de sex, pe care îl vezi ca pe o activitate foarte plăcută. Mai mult, dacă te joci cu degetele desenând cercuri în palme sau dacă îţi freci palmele uşor de sus în jos, îl inciţi şi îi transmiţi că eşti oricând pregatită pentru ceva nou.

Ce faci cu picioarele

Cea mai incitantă şi sugestivă poziţie a picioarelor o poţi încerca când porţi blugi sau pantaloni: aşează-te pe scaun cu picioarele puţin desfăcute, din moment ce poziţiile picior lângă picior sau picior peste picior sunt încă din copilărie semne de cuminţenie şi opoziţie faţă de orice activitate sexuală. Poţi încerca şi deja celebra poziţie picior peste picior a lui Sharon Stone în filmul Basic Instinct. Este un moment cunoscut de 60% dintre bărbaţii de pe planetă!

Felul în care săruţi

Încă un detaliu foarte interesant! Dacă aloci suficient timp săruturilor şi inventezi tot felul de mişcări, înseamnă că eşti foarte atentă şi capabilă de un preludiu reuşit.

Felul în care ţii buzele

Dacă ţii buzele întredeschise sau gura închisă dar cu buzele uşor apăsate, este un semn evident că te interesează mai mult decât un flirt. Unii psihologi chiar sunt de părere că, în timpul unui flirt, dacă o femeie ţine buzele întredeschise şi se uită fix în ochii partenerului, îi transmite că este dornică să ţină întredeschise şi labiile. Şi mai mult de atât, 70% dintre femei aleg involuntar nuanţe de ruj apropiate nuanţei labiilor.

Tu eşti expertă în sex?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!