5 tipuri de femei care îl sperie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 03 martie 2015, 18:08
Bărbații nu se sperie ușor, dar unele femei au momente când dau gata chiar și pe cei mai curajoși membri ai sexului tare. Vezi care sunt cele 5 tipuri de femei care îl sperie. Încearcă să nu te încadrezi.

Femeia care vorbește în a opta octavă

Știți o fază din comedia ”Blonda de la drept”, în care fata, pițipoancă, este părăsită de iubit și începe să piuie? Nu să plângă, să scoată niște sunete atât de înalte încât te aștepți să spargă plafonul din sticlă al restaurantului în care se află.

Genul de femeie care începe să ridice tonul până aproape de ultrasunete îi sperie destul de tare pe bărbați, care nu știu exact la câți decibeli rezistă timpanul uman și nu vor să afle.

Femeia care plânge ca să manipuleze

Majoritatea bărbaților nu suportă lacrimile unei femei. Pe unii îi lovește la coarda sensibilă, în timp ce pe alții îi face să simtă dezgust și chiar furie.

Dacă un bărbat vede că te folosești de lacrimi ca să îl manipulezi, să îl convingi, să îl obligi, nu te va mai respecta niciodată.

Femeia care găurește prezervative

Bărbații aud multe despre femei și felul lor malefic de a rezolva anumite situații. Trebuie să recunoaștem că multe surate au recurs la metode mai puțin decât ortodoxe pentru a ”pune mâna pe un bărbat”, a-l păstra lângă ele, sau a-l fura.

De la vrăji cu găini negre, la păpuși voodoo și prezervative găurite, femeile pot fi foarte creative și asta îi sperie de moarte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2