5 semnale de alarmă că eşti iubita de rezervă

De Diana Zagrean, pe
Se spune că femeile au un al şaselea simţ şi că ştiu întotdeauna ce face sau ce simte bărbatul de lângă ele, chiar dacă nu recunosc întotdeauna. Vezi care sunt cele 5 semnale de alarmă că eşti iubita de rezervă, ca să nu te mai amăgeşti.

Te invită pasiv şi impersonal în oraş

Dacă un bărbat te place sau chiar te iubeşte, toate invitaţiile lui vor fi foarte personalizate. Ştie că îţi place o anumită formaţie, va lua bilete la concert, ştie că nu suporţi fumul, veţi merge în baruri pentru nefumători, ştie că îţi plac caii, te va surprinde cu un weekend la un club de echitaţie.

Dacă toate invitaţiile lui sună vag, ca şi cum ar putea să ia pe altcineva cu el, dacă tu nu eşti disponibilă, s-ar putea să nu fie foarte implicat.

Evită să te sărute în public

Dacă un bărbat se arată foarte revoltat şi împotriva afecţiunii în public, poate că este educaţia de vină, sau mai degrabă problema este la el.

Când cineva ţine la tine, te ţine de mână, te sărută, fără să-i pese ce zice lumea din jur.

Dacă el se comportă ca şi cum sunteţi doar amici când ieşiţi în oraş, nu are cum să ţină la tine la modul serios.

Nu face planuri, e „probabil ocupat”

Dacă trebuie mereu să-l întrebi ce face în weekend şi îţi răspunde că „este probabil ocupat, deşi nu ştie sigur”, poate că aşteaptă răspuns de la …cealaltă opţiune.

Raspunsurile vagi şi care îţi sugerează să stai în aşteptarea lui până se hotărăşte cu cine vrea să petreacă zilele libere este un semn rău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2