5 lucruri pe care să le faci înainte de despărţire

De Diana Zagrean, pe
Te tot întrebi dacă mai merită să rămâi în această relaţie, dacă nu cumva îţi pierzi timpul şi îţi iroseşti sentimentele? Vezi care sunt cele 5 lucruri pe care să le faci înainte de despărţire, ca să fii sigură că nu renunţi prea uşor.

Aminteşte-ţi că eşti parte din problemă

Nu începe toate certurile ca şi când numai celălalt greşeşte. Dacă un cuplu începe să aibă probleme, este de obicei vina ambilor parteneri, a lipsei de comunicare, a timpului prea puţin petrecut împreună, etc.

Asumă-ţi greşelile tale şi vina şi vezi ce puteţi să faceţi amândoi ca lucrurile să meargă.

Aminteşte-ţi cum te simţeai când erai single

Nu uita cum era când erai singură, cum te simţeai înainte să-l cunoşti pe el. Dacă toate amintirile par mai fericite şi dacă simţi că erai mai liberă atunci, poate că trebuie să discuţi cu el de ce nu te mai simţi la fel.

Poate te simţeai mizerabil fără un suflet pereche şi atunci a apărut el să îţi lumineze viaţa. Poate ai uitat cum eraţi la început.

Încercaţi consilierea unui specialist

Ideea de terapie de cuplu nu mai este extraterestră în România. Oamenii apelează tot mai des la specialişti care îi pot ghida spre regăsirea dragostei. Poate că este o idee bună să discutaţi problemele de cuplu în compania cuiva care ştie să vă ajute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2