5 indicii ciudate care arată ca ești bună la pat

De Adina Radu, pe
Ce ne face buni în pat? Cum se măsoară această calitate? Există metode de a identifica o persoană mai mult sau mai puțin bună la pat?

Terapeutul sexolog Mary Jo Rapini crede că un amant bun este cel care te face să scapi de griji și cu care reușești să te conectezi. Privitul în ochi, atingerile, un ritm potrivit pot face ca o partidă de amor să fie considerată una reușită.

Iată care sunt cele mai ciudate indicii care te dau de gol că ești bună la pat.

  • Bei foarte mult vin

Un studiu din 2009 realizat de Universitatea din Florența, Italia a arătat că femeile care beau cel puțin două pahare de vin pe zi sunt mai bune la pat și mult mai satisfăcute sexual decât cele care consumă un pahar de vin sau nu consumă vin deloc.

  • Ai simțul umorului

O lucrare publicată în revista Intelligence de Geoffrey Miller a a evidențiat faptul că persoanele care râd mai mult decât ceilalți sunt mai buni la pat.

  • Înghețata ta preferată este înghețata cu cafea

Un studiu realizat în 2013 realizat de Smell and Taste Institute din Chicago a stipulat că persoanele care preferă înghețata cu cafea preferă să trăiească momentul și nu el pasă de ziua de ieri sau de ziua de mâine, așa că sunt foarte buni la pat.

  • Ești inteligentă

Tim Spector de la King’s College din Londra a realizat un studiu pe 2000 de femei cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani. Concluziile studiului au fost că femeile inteligente au de două ori mai multe orgasme decât femeile mai puțin inteligente.

  • Te pasionează politica

Site-ul Match a realizat studiul Singles in America în 2016 care a arătat că persoanele care sunt pasionate de politică sunt mult mai bune la pat.

Sursa foto 123rf

Citește și 5 lucruri pe care ar trebui să le ştie orice bărbat bun la pat

Citește și Cum îţi dai seama de la PRIMA VEDERE că un bărbat este BUN la PAT

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!