5 foști iubiți pe care îi urăști fără să vrei

De Diana Zagrean, pe
Toată lumea a suferit măcar o dată din dragoste. Fie că este vorba despre băiatul care a zis că ești grasă când tu suspinai după el în clasa a șasea, fie că vorbim despre tipul brunet care te-a înșelat cu o blondă urâtă, toate am fost acolo măcar o dată. Vezi care sunt cei 5 foști iubiți pe care îi urăști fără să vrei.

Fostul care s-a însurat la o lună de la despărțire

Mereu auzim de astfel de povești și avem impresia că nu au cum să existe în realitate, dar ele se întâmplă peste tot.

Îți amintești de tipul care spunea că este prea devreme să se implice într-o relație stabilă? Că vrea să mai cunoască lumea, să se plimbe, să iubească, etc?

Mai ții minte cum te-ai simțit când, după ce te-ai despărțit de el, a cunoscut o tipă și s-a însurat cu ea la o lună, două de la eveniment? Nu ai cum să rămâi prietenă cu un astfel de bărbat, nu?

Ex-ul care te-a înșelat cu o prietenă

O altă poveste care nu are cum să se termine cu bine pentur nimeni este destul de clasică.

Tu și el egal love, tu ai câteva prietene bune cu care ieșiți în oraș. El și una din fete se îmbată mai tare. Sau una din fete se îmbată și el se oferă să o ducă acasă.

La o lună după seara cu pricina, găsești sms-uri suspecte pe telefonul lui, din întâmplare. El și ea egal love. Viața nu e deloc corectă sau blândă.

Tipul care te-a făcut să te simți proastă și urâtă

Nu toate femeile sunt puternice tot timpul. Uneori, fără vreo legătură cu hormonii sau etapele lunii, orice femeie se simte rău, grasă, urâtă și nedemnă de iubire.

Rolul unui partener de viață este inclusiv să o scoată din astfel de stări și să o convingă că este cea mai frumoasă, inteligentă și minunată făptură din Univers.

Din păcate, unii bărbați reușesc, voit sau nu, să obțină exact efectul opus. Sigur ai întâlnit și tu pe cineva odată care te făcea să te simți mereu tristă, deloc specială, sau prostuță și inadecvată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2