5 cupluri dezvăluie fanteziile lor sexuale şocante

De Raluca Cristea pe

După multe, multe încercări am reuşit să obţin declaraţiile a 5 cupluri excentrice despre viaţa lor sexuală şi ce fantezii sexuale au.

Fanteziile s-au dovedit pe alocuri şocante şi asta nu pentru că nu mi-aş fi imaginat ideile lor puse în aplicare, ci pentru că mi-e greu să cred că fanteziile lor vor fi acceptate de partea conservatoare a celor care ne citesc.

Află-le poveştile sexuale!

“ Scurt pe 2. Sau în 2. Ne cumpărăm jucării sexuale, câte una în fiecare lună şi le încercăm unul pe altul. Nu avem prejudecăţi.”       (S., 30 şi I. 34)

“ Eu şi Mihai avem o fantezie sexuală pe care nu am încercat-o încă dar intenţionăm. Vrem să facem sex în cabina de probă. Mai întâi sex oral apoi sex normal de la spate şi să buşim în peretele cabinei vecine încât să-l excităm şi pe cel care probează haine lângă noi. Şi da, ne imaginăm totul la cabinele de probă pentru bărbaţi.”     (Ramona, 24 şi Mihai, 31)

“ Da, suntem excentrici şi încercăm tot. O viaţă avem. Fantezia sexuală pe care o încercăm în fiecare săptămână, cu mici variaţii, este eu să încalţ cizme de latex, să îmbrac corset din piele şi să am bice. El se îmbracă la costum şi este pentru zeci de minute sclavul meu, iar eu, stăpâna. Uneori mai inversăm rolurile.”   (Geo, 29 şi Marius, 40)

“ La un moment dat o s-o facem şi pe-asta. Mai aşteptăm, suntem împreună doar de 10 luni dar am vorbit despre. Vrem să facem sex de seara până dimineaţa, să avem orgasm simultan, să încercăm poziţia 69, să adormim dimineaţa obosiţi şi să sunăm la serviciu să spunem că suntem bolnavi şi nu putem veni.”     (Cris, 21 şi Radu, 25)

“ Noi încercăm tot ce ne trece prin minte. În fond, dacă nu deranjăm pe nimeni, nu văd care este problema. E plină lumea de oameni cu prejudecăţi şi false pudori. Ideea este că ne place să ne facem sex oral adânc. Aici nu avem limite. Fantezia noastră este o partidă de sex doar cu sex oral. Eu îi fac deepthroat, mă sufoc şi o iau de la capăt. El îmi face cunnilingus adânc şi îl împing în mine. V-am speriat?”      (Ele, 27 şi Adi, 26)


Cum ţi s-au părut fanteziile acestor cupluri? Crezi că pot fi oricând puse în aplicare sau sunt, mai degrabă, exagerate?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro