3 cupluri care te fac geloasă degeaba

De Diana Zagrean, pe
Unele cupluri par enervant de îndrăgostite, în timp ce altele parcă abia așteaptă să se laude cu ultimele lor vacanțe de grup, cu copiii și socrii în perfecta armonie. Toți avem cel puțin un astfel de cuplu încercul de prieteni. Vezi care sunt cele 3 categorii de cupluri care te fac geloasă și care este adevărul despre armonia totală.

Cuplul dulceață

Cei doi parcă sunt uniți la șold: fac totul împreună și nu se mai strigă pe numele de botez de la nunta de acum 5-10 ani, după caz. Apelative ca ”bombonica mea”, ”ursulețule”, ”cimpirelul meu”, sau ”Țumpi” strepezesc dinții tuturor prietenilor lor și parcă e atâta iubire când intră într-o camera, încât îți vine puțin rău. De fapt, ce nu știe lumea este că ”ursulețul” o înjură ca la ușa cortului pe ”țimpirică” atunci când vine acasă de la muncă și ciorba e rece. Oamenilor le place să se prefacă. Mult.

Cuplul cu soacre de vis

Soacrele nu sunt chiar întotdeauna niște scorpii mâncătoare de suflete, așa cum spun bancurile, dar când iubirea pentru ele pare că depășește cota admisă, parcă îți vine să te întrebi ce e în neregulă. Probabil toți avem un cuplu de prieteni care nu se mai opresc să-și ridice în slăvi soacrele. El spune că ”Mami” (mama soției lui) este cea mai blândă bunică și gătește mai bine ca propria lui mama. Ea se minunează de cât de înțelegătoare și la modă este soacra ei și o uită Dumnezeu lăudând decorațiunile cu bun gust ale soacrei. De fapt, el abia așteaptă ca mama ei să vină mai rara în vizită, în timp cee a abia așteaptă să moștenească soțul odată biblioteca și lampa cea frumoasă de la mama.

Cuplul cu copii superdotați

Bebe este cel mai precoc dintre precoci și a învățat să vorbească încă din luna a treia …de sarcină. Apoi, pe când se năștea, bebe știa deja să rezolve ecuații de gradul trei și ceva programare. Deși acum stă în pamperși și plânge, el de fapt vorbește ca un om mare, trebuie doar să asculți geniul lui. ”Când o să fii și tu mama o să înțelegi”. Sună cunoscut? Unele cupluri nu mai pot de bucurie când aduc pe lume o versiune a lor în miniatură. Asta nu înseamnă că este viitorul Einstein, ci doar un bebeluș. Nu-ți compara copilul cu al lor. Nu are rost și le dai apă la moară degeaba.

Sursa foto îndrăgostiți: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!