Sunetele produse de vagin în timpul sexului

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:34

Pe cât de comun, pe atât de neplăcut este fenomenul în care vaginul tău se decide „să vorbească” în timpul sexului. Sunetele produse de el te fac să roşeşti,…
… să te scuzi şi poate chiar să fugi oripilată la baie. Află că aceste zgomote jenante sunt însă, din punct de vedere biologic, absolut normale. Totuşi, asemănarea lor cu alte sunete emise de corpul uman ne determină să ne declarăm vehement împotriva lor. Vestea bună este că le poţi elimina din repertoriul sexual!

De ce produce vaginul sunete în timpul sexului

Ca să înţelegi acest fenomen, trebuie să ştii cum se modifică vaginul tău în timpul sexului. În mod normal, pereţii vaginului stau lipiţi, astfel că, în interior nu se află aer, sau se află foarte puţin. În momentul în care te exciţi labiile mici se umflă, iar intrarea vaginului îşi pierde din elasticitate. În acelaşi timp vaginul îşi schimbă forma: se umflă în profunzime, dar se şi îngustă spre intrare, deci, practic ia forma unui balon.

În timpul penetrării, poate să intre aer în vagin odată cu penisul, aer care rămâne captiv dincolo de vârful penisului. Intrarea vaginală, care este acum mai rigidă, favorizează păstrarea aerului înăuntru chiar dacă penisul se mişcă. Totuşi, pe măsură ce penisul intră mai adânc, aerul care se adună dincolo de vârf pune presiune pe pereţii vaginali.

Astfel, elasticitatea vaginului atinge un prag critic, moment în care aerul începe se strecoare pe lângă penis, atunci când el intră şi iese. La ieşire, pereţii vaginali „se plesnesc între ei”, moment în care se produce sunetul cu pricina, descrie doctorul Scott G. Chudnoff.

Citeşte şi 10 mituri despre vagin, precum şi 6 mituri despre penetrarea vaginală.

Află pe a doua pagină cum estompezi sunetele produse de vagin!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2