10 motive proaste să vă despărţiţi

De Diana Zagrean, pe
Dacă vrei să pui punct unei relaţii, ai face bine să fii sigură şi să ai motive întemeiate. Dacă nu ştii sigur ce să faci cu viaţa ta amoroasă, vezi aici 10 motive proaste să vă despărţiţi, care nu merită luate în serios.

Se uită după alte femei

Doar pentru că întoarce capul după o tipă în fustă scurtă nu înseamnă că te-ar înşela cu ea imediat. Fii relaxată, bărbaţii se uită la multe lucruri, dar nu le vor pe toate.

V-aţi certat

Certurile într-o relaţie sunt sănătoase şi uneori, echilibrate. Doar pentru că nu aţi căzut de acord într-o privinţă, nu înseamnă că relaţia voastră s-a terminat.

Nu vă plac aceleaşi lucruri

Doar pentru că nu suportă filmele cu Ryan Gosling, sau pentru că ţie nu-ţi place deloc Megadeath, nu înseamnă că nu aveţi nimic în comun. Oamenii diferiţi se pot iubi tocmai pentru diferenţele dintre ei şi pentru perspectiva proaspătă pe care aceste diferenţe le oferă.

Nu aveţi timp pentru relaţie

Ştii foarte bine că asta este o scuză subţire. Cine vrea cu adevărat şi ţine la o altă persoană, îşi face întotdeauna timp pentru ei. În plus, dacă amândoi sunteţi foarte ocupaţi, puteţi oricând să vă vedeţi mai rar şi să vă imaginaţi că aveţi o relaţie la distanţă.

Nu face tot ce-i ceri

În iubire, fiţele şi toanele nu au ce căuta. Doar pentru că nu controlezi complet o persoană nu înseamnă că ar trebui. Un iubit ar trebui să fie un partener, nu un sclav.

Unul din voi e nefericit

Problemele în familie, la serviciu, sau starea depresivă cauzată de o iarnă lungă nu ar trebui să vă facă pe niciunul să renunţaţi la iubirea dintre voi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2