Ţi-o mai aminteşti pe partenera lui Patrick Swayze din "Dirty Dancing"? Acum are 54 de ani şi a învins cancerul! | Vedete | Unica.ro

Ţi-o mai aminteşti pe partenera lui Patrick Swayze din “Dirty Dancing”? Acum are 54 de ani şi a învins cancerul!

Generaţii întregi au admirat-o pe cea care i-a dat viaţă lui “Baby”, partenera regretatului Patrick Swayze din “Dirty Dancing”. Acum, la cei 54 de ani, actriţa americană Jennifer Grey pare să-şi fi găsit, în sfârşit, liniştea.

“Dirty Dancing” este considerat unul dintre cele mai populare filme din lume, un clasic, iar Patrick Swayze a devenit unul dintre starurile Hollywood-ului cu rolul său din această peliculă. Dar şi Jennifer Grey a cunoscut celebritatea graţie rolului Frances “Baby” Houseman şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur.

Cariera actriţei americane a cunoscut apoi un declin, ca urmare a celor două operaţii la nas pe care le-a suferit la începutul anilor ’90 şi care i-au schimbat complet fizionomia. Referitor la această experienţă, actriţa a declarat: “Am intrat în sala de operaţie o celebritate şi am ieşit o anonimă. A fost ca şi cum aş fi intrat în programul de protecţie a martorilor sau ca şi cum aş fi fost invizibilă”.

După rolul din “Dirty Dancing”, actriţa a mai jucat doar în câteva filme şi a apărut în mai multe seriale de televiziune.

Interesant este faptul că atunci când a dorit să partticipe în show-ul Dancing with the Stars, în 2010, actriţa şi-a descoperit grave probleme de sănătate. În urma analizelor, s-a constatat că avea probleme netratate la coloană, în urma unui accident de maşină suferit în 1987. Actriţei i s-a implantat o placă de titanium în zona gâtului, pentru a i se stabiliza coloana. În plus, în urma investigaţiilor, i s-a descoperit un nodul la glanda tiroidă, care era malign, acesta fiind apoi îndepărtat. Actriţa a declarat, ulterior, că s-a vindecat de cancer.

După relaţii cu actorii Matthew Broderick şi Johnny Depp şi jurnalistul George Stephanopoulos, actriţa s-a căsătorit în 2001 cu actorul şi directorul Clark Gregg, cu care o fată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: