Mr. Bean s-a despărţit de soţia lui după 23 de mariaj. Vezi cum arată noua cucerire!

Actorul britanic Rowan Atkinson, cunoscut pentru interpretarea personajului Mr. Bean, s-a despărţit de soţia lui, Sunetra, după o căsnicie de 23 de ani.
Chiar dacă separarea nu este încă una anunţată oficial, Rowan Atkinson a alimentat zvonurile afişându-se alături de actriţa Louise Ford, în vârstă de 31 de ani, noua lui cucerire, se pare.

Tânăra care i-a cucerit inima celebrului interpret al lui Mr. Bean a jucat alături de el, în 2013, în piesa de teatru “Quartermaine’s Terms”, de Simon Gray, într-o montare realizată la West End Theatre din Londra.

Rowan Atkinson a devenit celebru datorită personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 şi 1995, şi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări. În acelaşi registru al antieroilor, Rowan Atkinson a interpretat pe marele ecran personajul Johnny English, un agent catastrofal, aflat în slujba reginei, o parodie a agentului James Bond.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: