Mr. Bean s-a despărţit de soţia lui după 23 de mariaj. Vezi cum arată noua cucerire!

Actorul britanic Rowan Atkinson, cunoscut pentru interpretarea personajului Mr. Bean, s-a despărţit de soţia lui, Sunetra, după o căsnicie de 23 de ani.
Chiar dacă separarea nu este încă una anunţată oficial, Rowan Atkinson a alimentat zvonurile afişându-se alături de actriţa Louise Ford, în vârstă de 31 de ani, noua lui cucerire, se pare.

Tânăra care i-a cucerit inima celebrului interpret al lui Mr. Bean a jucat alături de el, în 2013, în piesa de teatru “Quartermaine’s Terms”, de Simon Gray, într-o montare realizată la West End Theatre din Londra.

Rowan Atkinson a devenit celebru datorită personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 şi 1995, şi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări. În acelaşi registru al antieroilor, Rowan Atkinson a interpretat pe marele ecran personajul Johnny English, un agent catastrofal, aflat în slujba reginei, o parodie a agentului James Bond.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: