Cele mai scumpe parfumuri din lume

De Unica.ro, pe

Madison, prima si unica parfumerie de lux din tara, va lansa saptamana aceasta …
Cele mai scumpe parfumuri din lumeMadison, prima si unica parfumerie de lux din tara, va lansa saptamana aceasta, simultan cu Franta, ultimul parfum al exclusivistei case de parfumuri Annick Goutal, creatie a fiicei lui Annick, Camille Goutal, informeaza Yourmoney.

Evenimentul reflecta o tendinta globala: cererea pentru obiecte sau esente exclusiviste a devenit din ce in ce mai mare, iar oamenii sunt dispusi sa plateasca tot mult pentru ele. Parfumurile sunt, desigur, in topul preferintelor. Yourmoney a realizat un top al celor mai scumpe parfumuri din lume.

Imperial Majesty, Clive Christian (500ml) 215.000 dolari
Pretul piperat nu se datoreaza numai esentei speciale, rezultatul imbinarii a 200 de ingrediente secrete, dar si sticlei in care este comercializata – din cristal de Baccarat, cu un colier din aur de 18 K, si un diamant de 5 K. Printre cumparatorii Imperial Majesty se numara Sultanul din Brunei si deja celebrul miliardar rus Roman Abramovici.

No.1, Clive Christian (30 ml) 2.150 dolari
Ingredientele sunt dintre cele mai exotice si mai selecte: ylang ylang din Madagascar, vanilie din Tahiti si lemn de santal din India si radacina de iris.

Cele mai scumpe parfumuri din lumePoivre, Caron 2.000 dolari
Poivre, de la casa Caron, creat pentru prima data in 1954, inseamna piper in limba franceza, numele dezvaluind o parte din reteta secreta: combinatia de piper negru si rosu.

No. 5, Chanel 1.850 dolari
Chanel No. 5 este un reper pentru toate parfumurile de lux produse pana in prezent. Editia limitata ce ofera 500 ml esenta pura de parfum intr-o sticla de cristal costa putin sub 2.000 de dolari.

Les Larmes Sacrees de Thebes, Baccarat 1.700 dolari
Baccarat, renumit pentru cristalurile sale scumpe, s-a decis sa intre si in industria parfumurilor la inceputul anilor ’90, o mutare ce s-a dovedit a fi una inspirata. Au mai ramas doar cateva sticle (evident de cristal) din acest parfum cu iz vechi (aminteste de ritualurile din Egiptul Antic), toate la Roja Dove Haute Parfumerie din Harrods, Londra.

TEXT: Adina Branciulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!