Smiling Shoes lansează colecţia „Tie Me Up”

De Andra Pecingina, pe

În luna septembrie a fost lansată noua colecţie de accesorii pentru toamnă-iarnă 2009-2010 Smiling Shoes, denumită „Tie Me Up”. Colecţia include pantofi delicaţi cu aplicaţii în stil baroc, botine cu …
… şireturi, cizme înalte şi foarte înalte, poşete plic cu detalii rafinate, toate acestea vin să completeze orice ţinută de toamnă.

Nuanţele de bază ale noii colecţii de accesorii sunt negru şi roz prăfuit, cu tonuri pastel de albastru, verde, violet, şi culori clasice: bleumarin şi gri. Materialele preferate sunt pielea lăcuită şi pielea întoarsă cu diverse texturi nonconformiste: detalii stil corset, ciucuri, funde, blană artificială. Plicurile supradimensionate au devenit piese cheie pentru evenimente, şi modelul din piele lăcuită roz prăfuit cu aplicaţii din piele întoarsă bleumarin demonstrează de ce!

Noua colecţie se adresează unei femei „modernă şi clasică deopotrivă; care se adaptează cu uşurinţă în orice situaţie, fie că merge la teatru sau la cel mai exclusivist club, fie că merge la birou sau petrece un weekend la munte; femeia care adoră diversitatea, are curajul să se exprime prin culori şi este dornică să exploreze în fiecare moment.”

Brandul Smiling Shoes este cunoscut pentru colaborările de succes cu unii dintre cei mai apreciaţi designeri români: Oana Manolescu, Rozalb de Mura, Mirela Diaconu sau Adrian Oianu. Pentru primăvară-vară 2010, Ludmila Corlăţeanu a completat colecţia vestimentară „Amelie de Bucarest” cu încălţăminte Smiling Shoes.

Fotografii: Alex Conu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!