În showroom-ul H&M: haine superbe, accesorii fabuloase

De Diana Sorescu, pe

Ieri, într-o zi însorită, am păşit pe tărâmul H&M. O lume magică a modei, o adevărată desfătare estetică. Am tras cu ochiul şi vă spun ce purtăm de sărbători, dar şi la primăvară!

Paradisul H&M

 
Ieri am avut ocazia să văd în avans şi să „gust” puţin din deliciile semnate H&M ce vor apărea lunile viitoare în magazine. Diana Tofan, showroom manager, mi-a fost ghid şi mi-a deconspirat câteva dintre tendinţele primăvară-vară 2012, dar şi colecţia pentru sărbătorile de iarnă.
 
După o examinare în detaliu, am realizat că H&M marşează pe trei direcţii de stil: explozia de culoare, paleta nude şi linia sofisticată.
 
În showroom-ul H&M: haine superbe, accesorii fabuloase
 
M-am delectat cu piese vestimentare viu colorate, în nuanţe delicioase de lime, roz bombon, bleu, combinate cu articole pe gri, negru sau alb vanilat, perfecte pentru primăvară. Melanjul de materiale este încântător, de la tricotaje, la inserţii de lac, la mătase fluidă şi un fel de neopren, o găselniţă inedită şi cu atitudine.
 
Cât despre croi, brandul merge pe minimalism studiat, modern, încântător de altfel!
 
În showroom-ul H&M: haine superbe, accesorii fabuloase
 
Linia în tonuri neutre este fabuloasă şi, fără dubiu, preferata mea. Vorbim de articole chic, perfecte pentru toamnă, ce vor intra în magazine de la jumătatea lunii noiembrie. Puloverul de angora de un roz somon adorabil şi botinele camel m-au cucerit! Ca să nu mai vorbim de pantalonii din piele burgundy!
 
În showroom-ul H&M: haine superbe, accesorii fabuloase
 
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!