Rochii frumoase şi urâte în istoria Grammy

De Andra Pecingina, pe

Orice eveniment de gală are un istoric de apariţii pe covorul roşu, unele glorioase, altele absolut dezastruoase. Iată care sunt momentele de neuitat din istoria premiilor Grammy!
Rochia Versace în valoare de 15.000 de dolari purtată de Jennifer Lopez la premiile Grammy din 2000 şi-a asigurat un loc în istorie.

O altă apariţie memorabilă este Katy Perry pe covorul roşu la Grammy 2009, în cea mai frumoasă rochie din mătase şi satin roz pe care am văzut-o vreodată, semnată de designerul libanez Basil Soda. Acel moment depăşeşte clar apariţia ei cu influenţă Bollywoodiană din acest an!

Incredibil dar adevărat, Britney Spears chiar a avut un moment vestimentar de glorie la premiile Grammy din 2000, când a purtat o rochie albă lungă şi o superbă capă de blană de un alb imaculat. Cântăreţa a făcut furori în acel an. 

Creaţia spectaculoasă purtată de Beyonce la premiile Grammy din 2006 pare desprinsă din show-urile de modă haute couture de la Paris, dar este semnată de casa de modă a mamei sale, Dereon House Of Fashion.

Am admirat mereu rochia cu decupaj senzual în dreptul şoldurilor purtată de Toni Braxton în videoclipul melodiei „Unbreak my heart”, dar înainte de acest moment trebuie menţionată apariţia la premiile Grammy din 2001 care nu i-a făcut deloc cinste.

În 2001, înainte ca artista Christina Aguilera să descopere designerii de modă purta pe covorul roşu ansambluri mult mai potrivite cartierului roşu din Amsterdam decât galei premiilor Grammy.

Pasiunea cântăreţei M.I.A. pentru creaţiile avangardiste i-au adus chiar două bile negre la premiile Grammy. Una în 2008, când a purtat o creaţie House of Holland, şi alta în 2009 când a purtat o rochie Manish Arora. În ambele ocazii artista era însărcinată, dar asta nu scuză ţinutele dezastruoase.

Lil’Kim eşuează lamentabil la fiecare apariţie în public, mai ales pe covorul roşu. În anul 2004 ea a apărut pe covorul roşu la premiile Grammy într-o rochie greu de descris fără fiori de dezgust… satin albastru, decupat în cele mai nepotrivite locuri şi ornat cu blană artificială în jurul umerilor!

Aruncă o privire în galeria foto alăturată şi aminteşte-ţi ţinutele de la premiile Grammy din anii trecuţi!

Vezi cele mai frumoase rochii de la premiile Grammy 2010!

Vezi vedetele prost îmbrăcate la premiile Grammy 2010!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!